Dziedātāja Būū atklāj savu galveno mērķi: “Es gribu vairot veselību, mīlestību, labestību”
Būū.
Mūzika
2023. gada 6. novembris, 12:42

Dziedātāja Būū atklāj savu galveno mērķi: “Es gribu vairot veselību, mīlestību, labestību”

Jauns.lv

Par mūzikas vienradzi dēvētā dziedātāja, mūzikas autore un arī producente Būū jeb īstajā vārdā Ilze Fārte, viesojoties “Radio SWH” raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi”, atklāj savus lielākos mērķus, kas ietver arī viņas radīto mūziku. Tāpat dziedātāja pastāsta vairāk par to, ar ko nodarbojas tagad un vai tuvākā nākotnē gaidāmi kādi radoši jaunumi.

Uz raidījuma vadītāja Jāņa Šipkēvica jautājumu par to, kādi ir mērķi, ko vēlētos sasniegt, Būū atzīst, ka viņai ir lieli sapņi: “Izveidot kopienu un komūnu ap labām domām un ap manu mūziku gan Latvijā, gan arī ārpus Latvijas. Tas ir mans galvenais mērķis. Es gribu vairot veselību, mīlestību, labestību.” Viņa norāda, ka pasaulē ir ne tikai labais jeb gaišais, bet arī sliktais, –  pašai pārstāvot gaišo pusi, dziedātāja vēlas to vairot vēl vairāk.

“Šobrīd es strādāju pie vēl dažām dziesmām latviešu valodā, kas būs tādā mini albumā, kam arī būs skaists muzikāls vēstījums un mana liriskā “es” ceļa noslēgums uz brīdi latviešu valodā, jo pēc tam nākamie materiāli būs angļu mēlē,” par šā brīža notikumiem stāsta Būū, “Viena dziesma tikai būs latviski, visas pārējās būs angliski. Turpmāk es strādāšu, lielā mērā vēršoties, tieši uz angļu valodu, jo es jūtu, ka tur arī slēpjas liela daļa mana potenciāla, un tagad tāds skaists jauns posms sācies.”

Taujāta par to, vai plānos ir arī kādi koncerti, dziedātāja atbild noraidoši: “Šobrīd man nav iespēju padalīties ar koncertiem, kas tuvojas, jo es tiešām esmu šposmā, kur es esmu ieslēgusies studijā, atslēgusi telefonu, ļoti laimīgi izvairos no lielas daļas komunikācijas.” Dziedātāja aktīvi strādā pie jaunā materiāla, kas ir arī kā neliels radošais pārdzimšanas posms. “Es vēl vairāk sevi apzinos un veidojos kā māksliniece, kā producente, un tas ir ļoti skaisti. Rakstīt mūziku – tomēr paņem ļoti daudz enerģijas, laika un resursu, tāpēc es esmu šobrīd vairāk vai mazāk ieslēgusies studijā,” tā Būū.

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit.