foto: People Picture/Patric Fouad/Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs kopā ar Meganu un bērniem devies Helovīna saldumu medībās. FOTO!
Megana un Harijs.
Slavenības
2023. gada 2. novembris, 19:50

Princis Harijs kopā ar Meganu un bērniem devies Helovīna saldumu medībās. FOTO!

Jauns.lv

Arī princis Harijs ar bērniem Ārčiju un Lilibetu devies saldumu medībās Helovīna vakarā. Par to liecina aculiecinieka fotogrāfija, kas izpelnījusies Saseksas hercogu fanu sajūsmu.

Princi Hariju un Meganu Mārklu reti var redzēt sabiedrībā kopā ar bērniem, tāpēc fanos īpašu sajūsmu raisījis soctīklos publicētais momentuzņēmums, kurā Saseksas hercogu ģimene redzama dodamies Helovīna vakara izklaidēs.

Fanu tūkstoši, kas redzējuši šo fotogrāfiju, apsveikuši pāra lēmumu atteikties no lomas karaļnamā un no tās izrietošajiem pienākumiem.

Attēlā redzama visa ģimene baltās kedās. Ārčijs un princis Harijs tur rokās ķirbja formas saldumu groziņus un ir tērpušies tumšās biksēs un tumšos krekliņos.

Arī Megana ir ģērbusies tumšos toņos, izvēloties tumši zilus džinsus un melnu topiņu ar īsajām piedurknēm.

Lilibetu, kura ir tērpa rozā apģērbā, mamma nes uz rokām.

Kopš attēla nonākšanas soctīklos, savas domas par visu pauduši arī fani.

Viens rakstīja: “Es stāvēju, kad ieraudzīju šo bildi, un uzreiz apsēdos ar dziļu nopūtu un smaidu sejā! Ak, Dievs ir lielisks! Svētījis Harijam ar skaistu, skaistu ģimeni! Lai Dievs viņus sargā!”

Otrs ievērojis pārmaiņas bērnos un izteicies: “Ārčijs kļūst garš. Bet aizvien mazs mīlulītis.”

Netrūkst arī tādu, kas slavē pāra lēmumu pamest dzīvi karaļnamā un raksta: “Man ļoti patīk, ka bērni aug, darot visas parastās amerikāņu bērnu/ģimenes lietas. Apvienotajā Karalistē tas nebūtu iespējams.”

Cits piebildis: “Harijs un Megana jau atkal izdzīvo vislabāko dzīvi ar Ārčiju un Lilī, bez medijiem, bez karaliskajiem ierobežojumiem un izdomātiem protokoliem. Man tas viņos patīk.”

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon