foto: imago stock&people
Spocīgā Adamsu ģimenīte. Kā viņi izskatījās tad un tagad?
"Adamsu ģimenīte" varoņi.
Slavenības
2023. gada 4. novembris, 06:37

Spocīgā Adamsu ģimenīte. Kā viņi izskatījās tad un tagad?

Jauns.lv

Viņi ir traki un dīvaini! Lai gan kopš filmas "Adamsu ģimene" pirmizrādes 1991. gadā ir pagājuši vairāk nekā 30 gadi, filma ir saglabājusies kā viena no populārākajām Halovīna filmām.

Filmas oriģināls atdzīvināja Čārlza Adamsa 1930. gadu ilustrācijas, kurās galvenās lomas atveidoja vairāki slaveni aktieri, tostarp Anželika Hjūstone, Kristīna Riči, Rauls Hulia un Kristofers Loids.

Šī pārdabiskā kulta komēdija sekoja savdabīgajai, aristokrātiskajai Adamsu ģimenei, kas atjaunoja saikni ar savu sen pazaudēto radinieku Festeru Adamsu. Taču viņi nezina, ka viņš ir adoptēts kredītmaksātāja dēls, kurš ir iecerējis nozagt viņu ģimenes bagātību.

Jau no brīža, kad filmēšanas komanda sāka plānot filmu, viņi uzreiz vienojās, ka Hulia un Hjūstone ir pareizā izvēle ģimenes matriarha un patriarha atveidošanai.

Bet ko slavenie aktieri dara tagad?

foto: SCANPIX foto kolāža
Anželika Hjūstone (Mortija Adamsa).

Anželika Hjūstone (Mortija Adamsa)

Pirms Adamsu ģimenes matriarhes atveidošanas filmās The Addams Family un Addams Family Values šī aktrise spēlēja galvenās lomas filmās Laverne & Shirley, This Is Spinal Tap un The Witches. Viņa filmējās arī filmā Ever After: A Cinderella Story, The Royal Tenenbaums, The Big Year, NBC seriālā Smash un John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Material Girls aktrise iepriekš tikās ar Džeku Nikolsonu, pirms 1992. gada maijā apprecējās ar tēlnieku Robertu Greiemu. Greiems nomira 2008. gadā.

foto: SCANPIX foto kolāža
Rauls Hulia (Gomezs Adamss)

Rauls Hulia (Gomezs Adamss)

Puertoriko dzimušais aktieris pirms Adamsu ģimenes patriarha lomas atveidošanas filmējās tādās filmās kā "Sezama iela", "Vētra", "Zirnekļa sievietes skūpsts" un "Tekila saullēkts". R. Hulia nomira 1995. gada oktobrī pēc insulta 54 gadu vecumā. Viņš bija precējies ar Merelu Poloveju. Viņiem bija kopīgs dēls Rauls Hulia juniors.

foto: SCANPIX foto kolāža
Kristofers Loids (tēvocis Festeris Adamss)

Kristofers Loids (tēvocis Festeris Adamss)

Konektikutas štatā dzimušais aktieris, kurš vislabāk pazīstams pēc lomām filmās "Atgriešanās nākotnē" kā Doktors Brauns un Džims Ignatovskis sitkomā "Taksometrs", spēlēja savdabīgo tēvoci Festeru Adamsu ģimenes filmās. Viņš piedalījās arī filmās The Lady in Red, Cheers, Clue, Angels in the Outfield, Anastasia un R. L. Stina The Haunting Hour. Pirms 2016. gada Loids bija precējies ar Katarīnu Boidu, Keiju Tornborgu, Keroli Annu Vanku un Džeinu Valkeri, pēc tam 2016. gadā salaulājās ar Lizu Lojakono.

foto: SCANPIX foto kolāža
Kristīna Riči (Trešdiena Adamsa)

Kristīna Riči (Trešdiena Adamsa)

Zvaigzne kļuva slavena pēc tam, kad abās Adamsu ģimenes filmās atveidoja drūmo pusaudzi. Kopš tā laika viņa ir filmējusies filmās Casper, Now and Then, Penelope, Pan Am, The Lizzie Borden Chronicles un The Matrix Resurrections. 2021. gada septembrī viņa filmējās Showtime seriālā Yellowjackets, vēlāk par savu sniegumu nopelnot Emmy balvu. Vēlāk Riči ieguva Merilinas Tornhilas lomu seriālā Trešdiena, Netflix spinoff seriālā par Trešdienu Adamsu, kurā titullomu atveido Dženna Ortega. Seriāla "Grejas anatomija" absolvente septiņus gadus bija precējusies ar Džeimsu Hērdegenu, pirms 2020. gada jūnijā viņa iesniedza šķiršanās pieteikumu. Pārim ir kopīgs dēls Fredijs, kurš piedzima 2014. gada augustā. Viņa paziņoja, ka 2021. gada augustā gaida otro bērnu ar Marku Hemptonu. Duets 2021. gada decembrī sagaidīja meitu Cleo.