foto: Vida Press, Instagram
Par spīti māsu nesaskaņām, Kortnija Kardašjana Helovīnam izvēlas vienu no Kimas leģendārākajiem ietērpiem
Kortnija Kardašjana atkārto savas māsas Kimas Kardašjanas tēlu, kādā viņa 2013. gadā apmeklēja "Met Gala" balli, kad bija precējusies ar Kanji Vestu un gaidīja pirmdzimto.
Slavenības
2023. gada 31. oktobris, 06:33

Par spīti māsu nesaskaņām, Kortnija Kardašjana Helovīnam izvēlas vienu no Kimas leģendārākajiem ietērpiem

Jauns.lv

Topošā māmiņa Kortnija Kardašjana šķietami pasmējusies par māsu neseno ķildu un Helovīna svinēšanai saposusies vienā no Kimas Kardašjanas leģendārākajiem tērpiem. Kortnija izvēlējusies vienu no skandalozākajiem tērpiem, kādā māsa Kima apmeklējusi “Met Gala” balli.

Kortnija Kardašjana nodemonstrējusi savu humora izjūtu ar šā gada Helovīna tērpa izvēli.

Fotogrāfijās, ko piektdien savā “Instagram” blogā publiskojusi “Lemme” dibinātāja, Kortnija iejutusies savas māsas Kimas tēlā. Viņa izvēlējusies tērpu, kādā Kima pirms desmit gadiem apmeklēja “Met Gala” balli. Tolaik Kima bija pēdējos grūtniecības mēnešos ar savu pirmo bērnu un šī kleita izpelnījās skandalozu slavu plašsaziņas līdzekļos un soctīklos.

“Ērmīgā piektdiena”, Kortnija pierakstīja pie fotogrāfijām, kurām pozē, turot grūtnieces vēderiņu un ir ģērbusies tajā pašā “Riccardo Tisci” puķainajā kleitā, kādā savas pirmās grūtniecības laikā bija tērpusies Kima.

Momentuzņēmumu sērijā Kortnija pozē cēli izstiepusi kāju, kas pateicoties kleitas ārkārtīgi dziļajam šķēlumam, ir redzama absolūti visā garumā. Tieši tāpat, kā to darīja māsa Kima pirms desmit gadiem.

Kima Kardašjana „Met Gala” kostīmu ballē Ņujorkā

gallery icon

Kima tolaik bija gaidībās ar pirmo bērnu, 10 gadus veco Nortu Vestu, kura viņai ir kopīga ar bijušo vīru reperi Kanji Vestu.

Kortnijai ir trīs bērni no bijušā partnera Skota Disika, bet tagad viņa ir pirmā kopīgā bērna gaidībās ar vīru, grupas “Blink-182” bundzinieku Trevisu Bārkeru. Kortnija savu Helovīna tērpu papildinājusi ar tādām pašām augstpapēžu kurpēm, kādas 2013. gadā modes pasākumam bija izvēlējusies zīmola “Skims” dibinātāja Kima.

foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Kima Kardašjana un Kanje Vests "Met Gala" ballē 2013. gadā.

Lai panāktu absolūti nevainojamu līdzību ar Kimas izvēlēto tēlu, arī Krotnija saņēmusi matus ciešā zemā zirgastē un nokrāsojusi lūpas koši sarkanas, tāpat kā māsa tolaik.

2013. gadā Kima tika nežēlīgi izsmieta par viņas izvēlēto “Met Gala” balles tērpu. Tā bija pirmā reize, kad Kima apmeklēja prestižo modes pasākumu, taču tas neatturēja fanus no kritikas par viņas apģērba izvēli.

foto: Vida Press, Instagram
Kortnija Kardašjana atkārto savas māsas Kimas Kardašjanas tēlu, kādā viņa 2013. gadā apmeklēja "Met Gala" balli, kad bija precējusies ar Kanji Vestu un gaidīja pirmdzimto.

Kimas izskats sociālajos medijos nemitīgi tika salīdzināts ar Robina Viljamsa atveidoto personāžu filmā “Mūžīgā aukle” (“Mrs. Doubtfire”, 1993). Nežēlīgās kritikas dēļ realitātes šova zvaigzne “raudājusi visu mājupceļu”, Kima pati atklāja 2009. gadā žurnālam “Vogue” sniegtajā intervijā.

Kima Kardašjana ar vecāko meitu Nortu Vestu

gallery icon

Kortnijas negaidītā Helovīna tērpa izvēle seko brīdī, kad šķiet, ka māsas ir izlīgušas pēc ķildas, kas plaši bija atspoguļota realitātes šovā “Kardašjanas” (“The Kardashians”).

Tie, kas seko līdzi Kimas un Kortnijas drāmai, labi zina, ka abas māsas gadiem ilgi viena otru uztver par sāncensēm.

Māsu jaunākā skandāla iemesls bija Kimas iecelšana par “Dolce&Gabbana” radošo direktori kolekcijai, kas iedvesmota no deviņdesmitajiem gadiem. Tas noticis tikai dažus mēnešus pēc tam, kad Kortnija sadarbojās ar šo modes namu, gatavojoties savām kāzām ar Trevisu Bārkeru.

Kortnijas Kardašjanas un Trevisa Bārkera trešā kāzu ceremonija Portofino, Itālijā

gallery icon

Par māsu izlīgšanu liecina Kortnijas sirsnīgais sveiciens māsai Kimai 43. dzimšanas dienā oktobra sākumā. “Es tevi ļoti mīlu, mūžīgi un vienmēr. Lai Dievs svētī šo gadu ar mīlestību, laimi un bagātīgu prieku,” viņa rakstīja.