foto: BACKGRID/ Vida Press
Atklātas detaļas par seriāla "Draugi" aktiera Metjū Perija pēkšņo nāvi
Policija un ģimenes locekļi redzami Metjū Perija mājās pēc mīļotās "Draugu" zvaigznes traģiskās nāves.
Slavenības
2023. gada 29. oktobris, 13:06

Atklātas detaļas par seriāla "Draugi" aktiera Metjū Perija pēkšņo nāvi

Jauns.lv

Kļuvušas zināmas detaļas par populārā amerikāņu aktiera Metjū Perija pēkšņo nāvi. Pēc portāla "TMZ" rīcībā esošās informācijas, viņš miris pēc atgriešanās no piklbola treniņa.

"Metjū mājās atgriezās kaut kur dienas pirmajā pusē pēc divu stundu ilga piklbola raunda (sporta veids, kas sevī apvieno badmintona, tenisa un galda tenisa elementus), un ka drīz pēc tam viņš nosūtījis savu palīgu uzdevumā," atsaucoties uz avotiem, raksta tabloīds.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Pēc divām stundām palīgs atgriezās pie Perija mājas Losandželosā, bet durvis neviens viņam neatvēra. Tad vīrietis izsaucis glābējus, kuri arī atklājuši aktiera līķi.

Par Metjū Perija nāvi kļuva zināms šodien, 29. oktobrī. Slavenā aktiera līķis atrasts džakuzi pie viņa mājas Losandželosā.

Ierodoties notikuma vietā, darbinieki tikai konstatēja Perija nāvi. Zināms, ka policisti nav atraduši narkotiku un vardarbīgas nāves pēdas: tiek uzskatīts, ka "Draugu" zvaigznei apstājusies sirds.

Šobrīd policija izmeklē notikušo.

foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Metjū Perijs 2014. gadā.

Aktieris pasaules slavu iemantoja kā viens no 90.gadu komēdijseriāla "Friends" ("Draugi") sešiem draugiem - Čendlers Bings.