foto: Instagram
Britnija Spīrsa pastāsta par tikšanos ar citplanētiešiem
Britnija Spīrsa.
Slavenības
2023. gada 30. oktobris, 06:40

Britnija Spīrsa pastāsta par tikšanos ar citplanētiešiem

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (41) savā jaunajā biogrāfiskajā grāmatā “Sieviete manī” (“The Woman In Me”) pastāstījusi par iespējamu tikšanos ar citplanētiešiem. Grāmatu citē portāls TMZ.

Britnija Spīrsa grāmatā atzinusi, ka piedzīvojusi pārdabisku pieredzi, kad pēc šķiršanās no Džastina Timberleika ceļojusi pa Arizonas tuksnesi kopā ar draudzeni. 41 gadu vecā popzvaigzne pastāstījusi, ka attiecību pārtraukšanas dēļ jutusies kā nolādēta, bet viņas draudzene bija tikko šķīrusies no Timberleika labākā drauga un labprāt piekritusi sastādīt viņai kompāniju ceļojumā.

foto: ddp/STELLA Pictures/Tribune Content / Vida Press
Britnijas Spīrsas grāmatas vāks.

Britnija raksta, ka abas ar draudzeni braukušas ar kabrioletu un virs viņām bijušas zvaigžņotas debesis, kad pēkšņi viņa sajutusi svešinieka klātbūtni. “Mani pārņēma dīvaina sajūta. Tas bija absolūts skaistums, pārpasaulīgs, atbruņojošs,” stāsta Britnija, piebilstot, ka tobrīd bijis neērti pajautāt draudzenei, vai viņa tic citplanētiešiem.

Draudzenes ilgi klusējušas, līdz ceļabiedrene pajautājusi Britnijai, vai arī viņa kaut ko jūt. “Tajā brīdī mēs jutām kaut ko tādu, kas mums vajadzīgs. Mēs bijām tik atvērtas un patiesas. Mēs redzējām, ka ir daudz vairāk visa, nekā mēs varam saskatīt,” viņa secināja.

Britnija Spīrsa un Džastins Timberleiks

gallery icon

Arī britu dziedātājs Robijs Viljamss savulaik atzinis, ka ir redzējis citplanētiešus. Viņš reiz pastāstīja par tikšanos ar pārdabiskajām būtnēm un zvērēja, ka tam nav bijusi nekāda saistība ar medikamentu ietekmi uz psihi (savulaik mūziķis cīnījās ar medikamentu atkarību, ko veiksmīgi pārvarēja).

“Esmu piedzīvojis fenomenu, kam nav izskaidrojuma,” norādīja Viljamss. „Es redzēju vienu no viņiem tieši virs sevis. Es viņam būtu varējis trāpīt ar tenisa bumbiņu. Nekādas vielas te nav iesaistītas!”

Britnija Spīrsa videoklipā „...Baby One More Time”

Britnija iemantoja pasaules slavu 1998. gadā ar singlu „...Baby One More Time”.

gallery icon

Savukārt, aktrise Džiliana Andersone, kura atveidoja Danu Skalliju seriālā “X-faili”, izteikusies: “Visums ir plašs, tādēļ nešķiet loģiska doma, ka esam vienīgā planēta ar dzīvām būtnēm. Tas nenozīmē, ka ir citplanētieši, bet tie varētu būt. Ja runājam par to, ka viņi varētu būt attīstītāki par mums, tas ir tikpat iespējams kā viņu eksistence.”

Dziedātājs Niks Džonass apgalvo, ka 14 gadu vecumā redzējis trīs lidojošos šķīvīšus. Citplanētiešu eksistencei tic arī dziedātāja Keitija Perija, aktrise Hale Berija un aktieris Kianu Rīvss, lai gan neviens no viņiem personīgi ar pārdabiskajām būtnēm nav sastapies.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon