Rudens noskaņā ļaudis dodas baudīt Džuzepes Verdi operas "Dons Karloss" pirmizrādi LNOB

Ļaudis dodas baudīt Džuzepes Verdi operas "Dons Karloss" pirmizrādi LNOB

gallery icon
Slavenības
2023. gada 20. oktobris, 06:20

Jānis Zuzāns un viņa mīļotā brauc ar vienādiem "Porsche"

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Miljonārs un mecenāts Jānis Zuzāns (66) ar jauno draudzeni Ilzi Grīnbergu pēc nesen skaļi izskanējušās publiskās kritikas par dāmas stilu, ejot uz teātri, par runām vien sirsnīgi pasmejas un turpina lepni baudīt Rīgas saviesīgo dzīvi.

Kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns", uz Latvijas Nacionālās operas un baleta sezonas pirmā jauniestudējuma – Džuzepes Verdi operas "Dons Karloss" – pirmizrādi Jānis Zuzāns ar dzīvesbiedri piebrauca katrs ar savu auto.

Jāņa "Porsche Cayenne Turbo", kas iegādājams kā minimums par 100 000 eiro, stūrēja privātais šoferis, savukārt Ilze melno spēkratu, kas uz mata tāds pats kā Zuzānam, tikai dažus gadus vecāks modelis, vadīja pati. Izkāpis no auto, miljonārs galanti devās pretī draudzenei, un, kamēr šoferis pārsēdās Ilzes mašīnā, lai novietotu to stāvvietā, Jānis ar Ilzi, mīļi sadevušies rokās, steidza uz Operas ieeju, lai pagūtu ieņemt vietas skatītāju zālē.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ejot skatīt "Donu Karlosu", miljonāra Jāņa Zuzāna draudzenes Ilzes Grīnbergas tēla izteiksmīgākais akcents šoreiz bija balta pērļu virtene, bet rokā viņai bija 2290 ASV dolāru dārga "Dolce & Gabbana" zīmola somiņa.

Atšķirībā no nesenās Latvijas Nacionālā teātra apmeklējuma reizes, kad, saposusies, daudzuprāt, pārāk raibi un koši, operas pirmizrādes apmeklējumam Grīnbergas jaunkundze bija izvēlējusies sudrabpelēku kleitu, tēlam pieskaņojot "Dolce & Gabbana" jaunākās kolekcijas lakotas teļādas rokassomiņu, kāda zīmola oficiālajā interneta veikalā iegādājama par 2296 ASV dolāriem. Savukārt kājās āvusi "Chanel" vizuļojošus puszābaciņus, kuru cena interneta veikalos svārstās ap 3000 ASV dolāriem.

“Vai, es taču neesmu saģērbusies kā Kirkorovs!” uz aicinājumu kopā ar Jāni Zuzānu nofotografēties, garšīgi smiedamās teica Ilze Grīnberga. “Tik smieklīgi bija viss šis; mums tiešām bija jautri!” stāvot pie Operas parādes durvīm, sacīja miljonāra draudzene, raksturojot savu reakciju uz nesen soctīklos pieredzēto vērienīgo viņas stila “ķidāšanu”. Kāda sieviete soctīklos pat bija nošausminājusies, ka viņai licies – šādi ģērbjas tikai Krievijas estrādes āksts Filips Kirkorovs.

Par Ilzes Grīnbergas apģērbu izteikties pat talkā tika aicināti etiķetes eksperti, lai noskaidrotu, kas tad tieši ar turīgā azartspēļu uzņēmēja un mākslas kolekcionāra pavadones izskatu nav kārtībā. Tika saņemts stingrs nopēlums par teātra apmeklējumam absolūti nepiemērotu stila miksli, kur slāņu slāņiem savilkti kā mežā sēņot ejami apģērbi, tā tērpi, kas atbilstīgi intīmai kopābūšanai ar mīļoto.

Taču, kā noprotams pēc Grīnbergas smiekliem par minēto viņas stila publisko cepienu interneta medijos, viņai tas izvērties par interesantu un jautru gadījumu, un sieviete nav nedz grimusi grūtsirdībā, nedz dusmojas par to, ka kādam ienācis prātā pievērst viņai šāda veida uzmanību.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!