foto: no privātā arhīva
Ceriņi apceļo Islandi, Greifāne aizbrauc pie dēla uz ASV - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Ceriņu pāris Islandē.
Slavenības
2023. gada 14. oktobris, 17:17

Ceriņi apceļo Islandi, Greifāne aizbrauc pie dēla uz ASV - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās sabiedrībā zināmi ļaudis.

Kristaps Zutis piedāvā dāmām izvilloties

Aizvadītās nedēļas viena no pašmāju skaļākajām milžu cīņām notika starp influenceri, “kouču” Lieni Uresinu un žurnālisti Ingu Spriņģi. Proti, Liene lepojās, ka nokļuvusi uz žurnāla "Forbes" Ņujorkas izdevuma vāka, bet Inga, veicot vērienīgu izpēti, atklājusi, ka influencere iekritusi viltvāržu lamatās, jo "Forbes" Ņujorkas izdevums neeksistē.

Dienas vēlāk pilsētvidē novērotas reklāmas ar “Pateicību Ingai Spriņģei”, kuras, kā noprotams no soctīklu satura, saorganizējusi Liene Uresina. Visā lielajā drāmā savs komentārs bijis arī bokserim Kristapam Zutim, kurš pavēstījis: ja abas dāmas nolems izkauties boksa ringā, viņš piesakās organizēt "Cīņu nakti".

No Viljama par Miljonu

Liepājas teātra aktieris Gatis Maliks savā soctīkla "X" profilā padalījies ar amizantu stāstu no savas ģimenes dzīves.

Viņš kopā ar draudzeni esot apsprieduši un brīnījušies, ka dēla bērnudārza grupiņā ejot bērns, kurš nosaukts par Miljonu. Galu galā gan noskaidrojies, ka tas ir tikai veids, kā dēls izrunā vārdu Viljams.

Marta Grigale atradusi jaunu darbu

“Kad zvana Jānis Šipkēvics un aicina vadīt brīvdienu rītus, tu nesaki nē,” – bijusī radio "Pieci.lv" raidījumu vadītāja Marta Grigale atsaukusies "Radio SWH" valdes priekšsēdētāja Jāņa Šipkēvica aicinājumam pievienoties kolektīvam un savos soctīklos paziņojusi, ka nu viņa brīvdienu rītos būs dzirdama "Radio SWH" ēterā.

Liene Greifāne aizbrauc pie dēla uz ASV

Dziedātāja un režisore Liene Greifāne, kura savu dzīvi aizvada Krievijā, devusies uz ASV apciemot savu vecāko dēlu Sebastianu, kurš jau vairākus gadus dzīvo tur kopā ar savu tēvu Arti Bronušu. Liene kopā ar dēlu sagaidījusi viņa pilngadības svinības.

Lauris Reiniks šokā par kolēģi

“Šobrīd mēs pārstāvam un cienām krāsas, zem kuru karoga dzīvojam,” tā savā "X" profilā raksta dziedātājs Lauris Reiniks.

Viņš skaidro, ka filmēšanas laikā palicis uz pauzes, jo kāds dziedātājs atteicies pie krekla piespraust Latvijas karodziņu, kā iemeslu minot, ka tas ir lēts un nepadarīšot viņu par labāku latvieti.

Aivis un Lelde Ceriņi apceļo Islandi

TV raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš kopā ar sievu TV personību Leldi Ceriņu devušies apceļot Islandi un ar elpu aizraujošiem kadriem dalījušies soctīklos. Aivis savā ierakstā min, ka “Islande ir elpu aizraujoša zeme, ko vērts redzēt un piedzīvot. Plaši līdzenumi, vareni kalni, nikns vējš un karsti avoti. Dabas ansamblis visā spektrā!”