foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Bredlijam Kūperam neizdodas atjaunot attiecības ar meitas māti Irinu Šaiku, tāpēc viņš "met acis" uz Džidži Hadidu
Bredlijs Kūpers un Džidži Hadida.
Slavenības
2023. gada 11. oktobris, 06:49

Bredlijam Kūperam neizdodas atjaunot attiecības ar meitas māti Irinu Šaiku, tāpēc viņš "met acis" uz Džidži Hadidu

Jauns.lv

Izskanējušas runas, ka Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers esot pievērsis uzmanību modelei Džidži Hadidai pēc tam, kad viņa mēģinājumi izlīgt ar bijušo draudzeni un savas meitas māti Irinu Šaiku cietuši neveiksmi.

Filmas “Maestro” zvaigzne, šķiet, atteicies no mēģinājumiem atgūt krievu izcelsmes modeli pēc tam, kad viņa uzsākusi romantiskas attiecības ar bijušo amerikāņu futbola spēlētāju Tomu Breidiju, un tagad aktieris “izklaidējas” ar Hadidu. Par to raksta slavenību žurnāls “People”.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon

Kāds informācijas avots publikācijā pastāstījis par to, ka Bredlijs Kūpers un Džidži Hadida satiekoties, taču pagaidām tas neesot nopietni. Tomēr pastāvot iespēja, ka šīs attiecības “progresēs”.

“Viņiem kopā ir jautri,” par Kūperu un Hadidu izteicies paziņa. “Viņa ir neatkarīga, ļoti aizņemta, un viņas dienas ir piepildītas ar pienākumiem, tāpēc es neredzu, ka tagad uzreiz kaut kas nopietns varētu sanākt, ja vispār varētu.”

Džidži Hadida ar meitu Kaju, māsu Bellu un mammu Jolandu 2022. gada augustā

gallery icon

Paziņa minējis, ka supermodelei, kura ir māte meitai, kas kopīga ar bijušo draugu Zeinu Maliku, jau “kādu laiku ir simpātijas [pret Kūperu]”.

Tāpēc pastāv cerības, ka viņu “gadījuma rakstura” romāns varētu pāraugt ilglaicīgās attiecībās. Avots norādījis, ka Hadidai varētu interesēt kas vairāk par vienkārši draudzību ar Kūperu, kuram ir kopīga meita ar bijušo draudzeni modeli Irinu Šaiku.

Irina Šaika izvācas no mājas, kur dzīvoja kopā ar Bredliju Kūperu

gallery icon

Publikācijā teikts: “[Viņiem ir] kopīgas intereses, tāpēc ir iespējams sagaidīt, ka attiecības varētu progresēt. Tagad tās šķiet ļoti ikdienišķas, bet viņiem abiem ir bērni, veiksmīga karjera, aizņemta dzīve un viņi saprot, kāda ir dzīve šajās aprindās. Tas ir jauki... un tajā ir pievilcība.”

Džidži Hadida un Zeins Maliks

gallery icon

Par Holivudas aktiera un supermodeles dēku runas parādījās pēc tam, kad abi kopā redzēti, pametam slavenību iecienīto restorānu “Via Carota” Vestvilidžas apkaimē Ņujorkā.

Dažas dienas vēlāk, aizvadītajā svētdienā, pāris atkal redzēts kopā. Šoreiz viņi kopā apmeklējuši pusdienas un no restorāna prom devušies vienā automašīnā, kam pie stūres sēdējis Kūpers.