foto: SplashNews.com/ Vida Press
53 gadus vecā Klaudija Šīfere pirmo reizi piecu gadu laikā izgājusi uz mēles skatē. Un izskatījās satriecoši!
Klaudija Šīfere modes nama "Versace" skatē Milānas modes nedēļā šā gada 22. septembrī.
Slavenības
2023. gada 26. septembris, 15:55

53 gadus vecā Klaudija Šīfere pirmo reizi piecu gadu laikā izgājusi uz mēles skatē. Un izskatījās satriecoši!

Jauns.lv

Modele Klaudija Šīfere kļuva par modes nama “Versace” jaunās 2024. gada pavasara-vasaras kolekcijas skates zvaigzni.

Modele modes skatē uz mēles kāpa piparmētru zaļā kleitā ar šaha galdiņa apdruku un mežģīņu ielaidumiem.

Klaudija Šīfere “Versace” skatē un afterparty ballītē 2023. gada septembrī

gallery icon

Klaudijas Šīferes koptēlu papildināja kurpes ar smailiem purngaliem un dekoratīvām lentēm to virspusē. Matus supermodele bija atstājusi vaļējus tikko jaušamos vieglos viļņos. Klaudijas iedegusī ādas krāsa lieliski saskanēja ar koptēlu, bet minimālais grims akcentēja modeles dabisko skaistumu.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Klaudija Šīfere skatē.

Klaudija Šīfere atgriezusies uz mēles modes skatē pēc piecu gadu pārtraukuma. Iepriekšējo reizi viņa bija redzama 2018. gadā kopā ar savām kolēģēm Sindiju Kraufordi un Naomi Kempbelu, un arī toreiz tā bija modes nama “Versace” skate. Tīmeklī nekavējoties sāka apspriest modeles jaunāko iznācienu. “Īsta Malibu Bārbija ar blondiem matiem un iedegušu ādu!”, “Kleita ir dīvaina, bet Klaudija ir ļoti laba”, “Kāda ir skaistule, tādu modeļu tagad nav,” slavēja interneta lietotāji.

Pēc modes skates Šīfere apmeklēja arī tai par godu rīkoto ballīti. Viņa bija izvēlējusies šī paša zīmola kleitu debeszilā krāsā un ar pikantiem izgriezumiem. Tērps akcentēja zvaigznes slaido vidukli un skaisto dekoltē.

foto: Cobra Team / BACKGRID/ Vida Press
Klaudija Šīfere ballītē pēc skates.

Kopš 2002. gada 25. maija Klaudija ir laimīgi precējusies ar britu režisoru Metjū Vonu. Pārim ir trīs kopīgi bērni – dēls Kaspars Metjū (20) un meitas Klementīne Popija (19) un Kosima (13).

“Mana kaislība ir mana ģimene un modes pasaule,” 2007. gadā intervijā izdevumam “Bild” intervijā izteicās Klaudija. “Mana ģimene ir iemesls tam, kāpēc atsaku 80 % darba piedāvājumu.” Šīfere nāk no kuplas ģimenes un vienmēr sapņojusi par saviem bērniem, taču tikai satiekot Metjū, sapratusi, ka ir nobriedusi ģimenei. Pirms tam visu laiku aizņēmis darbs.

Supermodele Klaudija Šīfere 90. gadu modes skatēs

gallery icon

Klaudija Šīfere ar vīru Metjū Vonu iziet sabiedrībā

Vācu supermodele Klaudija Šīfere sen nebija redzēta apmeklējam saviesīgus pasākumus kopā ar vīru. Nesen viņa atbalstījusi Metjū Vonu, apmeklējot vīra ...

gallery icon

Supermodele Klaudija Šīfere ar meitām Londonā

gallery icon