foto: Netflix / BACKGRID/ Vida Press
Prinča Harija un Meganas Mārklas bērni "neko nezina par savu izcelsmi"
Princis Harijs un Megana Mārkla ar abiem bērniem.
Slavenības
2023. gada 26. septembris, 06:06

Prinča Harija un Meganas Mārklas bērni "neko nezina par savu izcelsmi"

Jauns.lv

Princis Harijs un Megana Mārkla atņēmuši saviem bērniem ģimeni un radiniekus, publiski kritizējot savas ģimenes. Šādas pārdomas par Saseksas hercogiem radušās rokera Ozija Osborna sievai un TV personībai Šāronai Osbornai.

Sniedzot interviju  britu TV žurnālistam Pīrsam Morganam, Šārona vērsusi uzmanību uz to, ka Harija un Meganas bērniem nebūs attiecību ne ar britu karalisko ģimeni, ne Meganas tēvu Tomasu Mārklu.

“Šausmīgi skumji!” – komentējusi Osborna, runājot par Saseksas hercogu ģimenes peripetijām.

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon

“Ar viņiem viss ir kārtībā, bet viņu bērniem nav ģimenes,” Osborna izteikusies par pāra bērniem – princi Ārčiju un princesi Lilibetu. “Ne vecvecāki, ne tantes, ne onkuļi, ne brālēni, ne māsīcas – nekā nav.”

“Viņu bērniņiem ir mamma un tētis – viņi neko nezina par savu izcelsmi,” viņa piebilda.

Šāronas Osbornas pārdomas sekojušas pēc tam, kad Tomass Mārkls vainoja Meganu Mārklu un princi Hariju par to, ka neļauj viņam tikties ar mazbērniem, par ko viņš nesen atgādināja, sniedzot interviju rīta programmai “Good Morning Britain”.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

“Es joprojām neesmu saticis savus mazbērnus,” viņš teica, “un par to ir runa. Es gribu redzēt savus mazbērnus, un es domāju, ka arī karalis vēlētos redzēt savus mazbērnus.”

“Atstājiet pagātni aiz muguras, ļaujiet man satikt savus mazbērnus,” viņš lūdza. “Kalifornijas štatā es patiesībā varu iesūdzēt tiesā, lai viņus redzētu, bet es to nevēlos darīt.”

Īsi pēc Harija un Meganas pirmā bērna piedzimšanas, kad Tomass Mārkls izmantoja publisku interviju, lai lūgtu satikt mazdēlu, viņa pirmā sieva Roslina Mārkla nostājās Meganas pusē. Viņa pastāstīja, ka Tomass neesot saticis arī citus savus mazbērnus, un pat netiecoties pēc tā.

foto: Grant Hodgson/Coleman-Rayner / Vida Press
Roslina Mārkla ar mazmeitu Noeli Rasmusenu 2016. gadā.

Roslina Mārkla dzīvo Ņūmeksikā un ar Tomasu Mārklu bija precējusies laika posmā no 1964. līdz 1975. gadam. Roslina publiski izteikusies, ka abu kopīgo jaunāko mazmeitu Noelu Rasmusenu (25) Tomass saticis vien trīs reizes un kontaktus neuztur. Savukārt viņš nekad nav saticis Ešliju Heilu (38) un viņas brāli Krisu (36), kuru māte ir Meganas skandalozā pusmāsa Samanta Mārkla.

Roslina arī norādījusi, ka ar dēla Tomasa juniora bērniem Tomasu jr III (31) un Taileru (30) šķirtais vīrs tikai retu reizi sazvanoties vai apmainoties e-pasta vēstulēm.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon