Sokolovs paziņo, ka ir mēsls, un spiests pamest TV šovu "Dejo ar zvaigzni"
Otrajā izbalsošanas reizē TV šovs "Dejo ar zvaigzni" bija jāpamet fotogrāfam Aleksandram Sokolovam un viņa partnerei Martai Kalējai.
2015. gada 8. marts, 23:40

Sokolovs paziņo, ka ir mēsls, un spiests pamest TV šovu "Dejo ar zvaigzni"

Jauns.lv

8. marta šovs liktenīgs izrādījās fotogrāfam Aleksandram Sokolovam un divkārtējai Latvijas čempionei, dejotājai Martai Kalējai. Sokolovs visu nedēļu bija skandalējis, pieprasot sev citu partneri, jo šajā, lūk, esot iemīlējies un viņu iekārojis, kamdēļ ar viņu nevar sadejoties.

Marta Kasjauns.lv jau nedēļas sākumā paziņoja, ka viņa piedalās dejošanas, ne iepazīšanās šovā un simpātijas pret fotografu neizjūt. Vēl vairāk, viņa arī erotikas fotogrāfam pat paziņojusi, lai viņš nedomā, ka Marta viņam varētu pozēt. Tik TV tiešraides laikā Sokolovs šķiet saprata, ka ar savu attiecību eksponēšanu pāršāvis pār strīpu. Viņš, uzsverot, ka uzvedies nesolīdi - kā mēsls -, publiski lūdza piedošanu Martai. Dejotāja, sacīja, ka viņai jau īsti nav ko piedot Sokolovam, jo viņa fotogrāfu uzskatījusi tikai un vienīgi kā deju partneri. Skatītāji un žūrija bija nežēlīgi un Sokolovs ar partneri bija spiesti šovu pamest.

Nu TV šovu "Dejo ar zvaigzni" pametuši jau divi pāri. Pirms nedēļas atvadījāmies no „Nekā personīga” žurnālista Anša Pūpola un viņa partneres Lesias Bogačovas.

„Dejo ar zvaigzni” vadīšana uzticēta modes pazinējai un dzejniecei Maijai Silovai, kā arī Latvijas Nacionālā teātra aktierim Jānim Āmanim, savukārt par deju soļu kritizēšanu un stājas uzslavām rūpējas žūrija – muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs un profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova.

Deju laukumā joprojām varam skatīt aktieri Gintu Grāveli un divkārtējo Latvijas čempioni 10 deju programmā pieaugušo vecumu grupā Lieni Tarani, dziedātāju Lieni Greifāni un profesionālo dejotāju, treneri, sporta deju tiesnesi Viktoru Haritonovu, dziedātāju un dziesmu autori Lolitu Novikovu un Latvijas Latīņamerikas deju čempionu pieaugušo grupā Andri Antuzeviču, „Latvijas Lepnumu”, biznesa analītiķi Mārtiņu Oliņu un Latvijas Latīņamerikas deju čempioni pieaugušo grupā Ilzi Jankovsku.

Tāpat dejām šovā ļaujās „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte un starptautiskais klases dejotājs, Latvijas vicečempions 10 deju programmā Raimonds Andersons, šefpavārs Elmārs Tannis un prestižo „United Kingdom Open Rising Star Championships” uzvarētāja, pasaulslaveno sporta deju un savulaik Brodvejas šova „Burn The Floor” dalībniece Elza Pole, personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa un Latvijas Republikas „Showdance” čempionāta 2.vietas ieguvējs Jānis Strēlnieks.

Skaistumkonkursu laureāte Diāna Kubasova sadejojas ar finālistu Latvijas sporta deju čempionātos gan Latīņamerikas, bet biznesa lēdija Svetlana Loeva – ar  Latvijas Kausa izcīņas posmu sporta dejās finālists un laureāts jauniešu vecuma grupā, „Salsa Baltic Show Cup 2011” uzvarētāju Mārtiņu Kagaini.

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, Mārtiņš Ziders