foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Sofija Tērnere lūgusi Džo Džonasam vēl vienu iespēju, pirms viņš iesniedzis šķiršanos
Sofija Tērnere un Džo Džonass šā gada martā.
Slavenības
2023. gada 17. septembris, 06:47

Sofija Tērnere lūgusi Džo Džonasam vēl vienu iespēju, pirms viņš iesniedzis šķiršanos

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka aktrise Sofija Tērnere (27) “lūgusi” savam vīram mūziķim Džo Džonsam (34) dot viņai “vēl vienu iespēju”, pirms pāris paziņo par šķiršanos.

Taču grupas “Jonas Brothers” dalībnieks šo lūgumu nav uzklausījis, un, nedodot Sofijai laiku, pieņēmis lēmumu šķirt četrus gadus ilgušo laulību.

Izskanējušas runas, ka “vecāku lomas un savu karjeru dēļ” bijušajiem mīlniekiem sākušās nesaskaņas 2022. gadā, kad pasaulē nāca otrs viņu kopīgais bērns.

Sofija Tērnere un Džo Džonass ar meitām

gallery icon

Izdevums “In Touch Weekly” raksta, ka Tērnere pēc dzemdībām vēlējusies atgriezties darbā un jutusies aizkaitināta, kad Džonass pievienojies savai grupai “Jonas Brothers” turnejā.

“Sofija bija aizvainota, ka Džo uzskatīja, ka viņa atliks darbu malā, bet pats dosies turnejā, īpaši tāpēc, ka viņi iepriekš bija apsprieduši viņas atgriešanos darbā pēc otrā bērna piedzimšanas,” izteicies kāds abu kopīgs paziņa.

Avots piebilda: “Viņa jutās, ka viņai melots, kad Džo teica gaidām viņu pievienojamies turnejā”, taču Sofijai tomēr izdevās klātienē vērot “Jonas Brothers” turnejas sākuma koncertu 12. augustā Ņujorkā.

Džo Džonass un Sofija Tērnere

Džo Džonass un Sofija Tērnere.

gallery icon

“Sofija bija vēlējusies, lai Džo pagaida, līdz viņa atgriezīsies Štatos,” runājot par viņu šķiršanos, atklāja iekšējā informācijas avots, piebilstot: “Viņa lūdza vēl vienu iespēju.”

Iepriekš izskanēja runas, ka viens no šķiršanās iemesliem esot Sofijas patika pret sabiedrisko dzīvi un vēlām ballītēm, kamēr Džo labprātāk brīvo laiku pavadot mājās. Vēlāk gan izskanēja tieši pretējs viedoklis – ka tieši Džonass esot tusiņu cilvēks, bet Tērnerei labāk patīkot atpūsties mājās.

Džo Džonass no grupas „Jonas Brothers”

gallery icon