foto: CAMERA PRESS/LNC / Marc Joseph / Vida Press
Dēka bija īsa. Britnija Spīrsa izšķīrusies no sava drauga cietumnieka
Britnija Spīrsa ar vīru Semu Asghari un viņas bijušais mājkalpotājs Pols Solizs.
Slavenības
2023. gada 16. septembris, 06:55

Dēka bija īsa. Britnija Spīrsa izšķīrusies no sava drauga cietumnieka

Jauns.lv

Popzvaigzne Britnija Spīrsa (41) pārtraukusi attiecības ar viņai piedēvēto draugu Polu Solizu (37), izskanējušas pat runas, ka viņi “nekad tā pa īstam nav satikušies”.

Kāds paziņa izdevumam “US Weekly” izteicies: “Britnija un Pols ir devušies katrs savu ceļu. Tas bija īslaicīgs romāns, nekas nopietns, un viņi vairs nav kopā.”

Savukārt kāds popzvaigznei tuvu stāvošs cilvēks izdevumam “Daily Mail” paziņojis, ka “Britnija nekad nav [nopietni] satikusies ar Polu”, taču viņai bija “īsa dēka” pēc laulības beigām ar Semu Asgari.

“Pēc Sema aiziešanas viņai bija īsa dēka, bet tas arī viss,” piebildis avots. “Britnija ar viņu sagājās divas reizes, kad nezināja par viņa noziedzīgo pagātni. Viņa vairs nesazinās ar viņu,” apliecināja avots.

Šīs nedēļas sākumā 37 gadus vecais Solizs sarunā ar “Us Weekly” komentēja savas attiecības ar Britniju. Pols teica: “Viņa [Britnija] ir fenomenāla sieviete. Viņa ir ļoti, ļoti laba, pozitīva … Viņa ir labs cilvēks.”

Britnijas Spīrsas jaunais draugs Pols Ričards Solizs

gallery icon

Neizpaužot nekādu informāciju par viņu iespējamo romānu, Pols sacīja, ka “viņai klājas lieliski, neraugoties uz to, ka viņa šķiras no Sema”.

Aizvadītajā mēnesī fitnesa treneris, modelis un aktieris Sems Asghari iesniedza tiesā prasību šķirt viņa 14 mēnešus ilgušo laulību ar dziedātāju, pamatojoties uz “nesamierināmām atšķirībām”.

Britnija Spīrsa, Sems Asghari un viņu suņi

gallery icon

Pēc publiski izskanējušajiem jaunumiem Britnija atzinās, “cik šokēta” par to jūtas.

“Kā visi zina, mēs ar Hesamu vairs neesam kopā… seši gadi ir ilgs laiks, lai būtu kopā ar kādu, tāpēc esmu nedaudz šokēta, bet… es neesmu šeit, lai paskaidrotu, kāpēc, jo tā godīgi nav neviena nav darīšana!!!” rakstīja Britnija. “Bet, godīgi sakot, es vairs nevarēju izturēt sāpes!!! Kaut kādā telepātiskā veidā esmu saņēmusi tik daudz ziņojumu, kas izkausē manu sirdi, no draugiem, un es jums pateicos!!!”

Kāds no dziedātājas paziņu loka izdevumam “Us Weekly” izteicās, ka Britnija esot krāpusi Semu ar Polu, kurš iepriekš strādāja viņas mājsaimniecībā.

Zināms, ka Pols Solizs ir Britnijas bijušais mājkalpotājs. “Viņš laboja neejošās lietas mājā. Kā durvju rokturus un aizsērējušas tualetes,” norādījis kāds cits paziņa.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon

2004. gadā Solizam tika piespriests četru gadu cietumsods par metamfetamīna glabāšanu ar nolūku to pārdot. Viņš tika arestēts arī 2019. gadā par “miera traucēšanu” izmantojot “aizskarošus vārdus”, par ko divas dienas pavadīja Losandželosas apgabala cietumā. Viņa agrāk reģistrēto pārkāpumu sarakstā ir arī bērna apdraudēšana, braukšana bez autovadītāja apliecības un nelikumīga ieroča glabāšana.

Šā gada 11. septembrī Solizs devās uz tiesu, kur tika izskatīta lieta par viņa probācijas noteikumu pārkāpšanu.

foto: Coleman-Rayner / Vida Press
Pols Solizs šā gada 11. septembrī, kad devās uz tiesu.