Sokolova partnere Marta asarās. Viņu šovā pievīla. AIZKULIŠU FOTO
Uzzinot, ka šovu nāksies pamest, Aleksandra Sokolova partnere Marta Kalēja nespēja valdīt asaras. Viņu apskāva un mierināja arī no šova jau izbalsotais žurnālists Ansis Pūpols.
2015. gada 9. marts, 14:43

Sokolova partnere Marta asarās. Viņu šovā pievīla. AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

Pēc šova “Dejo ar zvaigzni” pamešanas fotogrāfa Aleksandra Sokolova partnere – divkārtējā Latvijas čempione, dejotāja Marta Kalēja – neslēpa vilšanos. Viņa pārdzīvoja gan to, ka Sokolovs visu enerģiju ieguldīja cita veida “šovā”, gan to, ka tikusi izmantota inscenētās intrigās.

Jau pirms šova “Dejo ar zvaigzni 4” trešā raidījuma Aleksandrs Sokolovs parūpējās par publicitāti – paziņojot, ka iemīlējies savā partnerē, ka tādēļ nevar ar viņu sadejoties, ka šova dēļ viņu pametusi mīļotā… Arī pats trešais raidījums bija dīvains, jo Sokolova partnere Marta līdz pat savas uzstāšanās sākumam nezināja, vai Aleksandrs ieradīsies. Izrādās, ka šova veidotāji speciāli bija iecerējuši šādu “šovu” – intrigu par to, vai Sokolovs vispār dejos. Un, kamēr Marta mocījās neziņā, Sokolovs šova aizkulisēs, noslēpts no pārējo dalībnieku acīm, gaidīja savu iznācienu.

Protams, rezultāts bija gaidāms – kaut arī tika demonstrēta skaista deja, Aleksandrs Sokolovs un Marta Kalēja saņēma vienu no viszemākajiem žūrijas vērtējumiem, un pēc rezultātu apkopošanas viņiem šovs bija jāpamet. Uzzinot šādu lēmumu, Marta Kalēja izplūda asarās. Visticamāk, viņa nebija gatava tam, ka tā vietā, lai visai Latvijai parādītu savu dejošanas meistarību, viņa tiks iepīta izdomātās intrigās.

Pēc šova trešā raidījuma noslēguma viņa portālam kasjauns.lv neslēpa vilšanos par piedzīvoto. “Viss līdz pēdējam brīdim no manis tika slēpts. Ja šovs, tad šovs. Ir jābūt komandai, bet mums komandas nebija. Ir jābūt atklātībai un paļāvībai vienam uz otru, mums tā nebija. Cenšanās un atdeve Sokolovam nebija tāda, kāda dejām vajadzīga. Tajās jāiegulda ļoti liels darbs. Pēdējo nedēļu kontaktējāmies minimāli. Šodien no rīta (svētdien-kasjauns.lv) Sokolovs bija atnācis uz mēģinājumu, bet uz oficiālajiem mēģinājumiem nebija. Tas, ka izbalsoja, protams, ir žēl. Ļoti. Gribējās turpināt vēl un vēl. Aleksandrs ir ļoti sarežģīts cilvēks. Strādāju ar bērniem un pieaugušajiem, bet ar tik sarežģītu cilvēku nebija nācies saskarties. Cilvēks taču ir pieaudzis vīrietis, un, ja šajā brīdī nav īsto nodomu un vēlmju būt šovā labākajam, ieguldot darbu, tad es nesaprotu...,” atklāta bija Marta Kalēja, piebilstot, ka, aizejot no šova, dzīve jau nav beigusies: “Šajā šovā esmu ieguvusi ļoti daudz – foršus cilvēkus, ar kuriem turpināšu sadarboties. Turpināšu darboties, palīdzēšu citiem dalībniekiem, esmu trenere, un ar prieku darīšu šo darbu. Nekur nepazudīšu!”

Bet, kas vēl bez tā notika šova “Dejo ar zvaigzni” ceturtās sezonas trešajā raidījumā? Piemēram, Anna Lieckalniņa un Jānis Strēlnieks  pārsteidza ar vēl līdz šim neredzētu programmu – tango tehno stilā, bet Elza Pole un Elmārs Tannis bija iejutušies havajiešu stilā. Savukārt Gints Grāvelis un Liene Tarana izcēlās ar košu un vīrišķīgu deju.

Tieši viņi bija pirmais pāris šova ceturtās sezonas vēsturē, kas no žūrijas - Vladimira Ponomarjova, Agitas Mironovas un Alberta Kivlenieka -  saņēma 8 balles, turklāt uzreiz divas. Taču tas nebija viss, jo Lolita Novikova ar savu partneri Andri Antuzeviču uzstādīja līdz šim augstāko žūrijas kopējo vērtējumu, kā arī bija vienīgais pāris, kuru virzienā tika pacelts devītnieks, saņemot – 24 no 30 punktiem.

Savukārt skatītāju balsojums, kā jau ierasts, dalījās divās daļās – interneta un telefonbalsojumā. Interneta balsojumā triumfēja Gints Grāvelis ar Lieni Taranu, bet karstākais telefona numurs šoreiz izrādījās Diānai Kubasovai ar Kārli Kemleru. Apkopojot visus rezultātus, par šova trešās nedēļas uzvarētāju kļuva Gints Grāvelis ar Lieni Taranu!

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Toms Norde