foto: CAMERA PRESS/Theodore Wood / Vida Press
Leonardo Dikaprio Spānijā skūpsta atkal citu! Runā, ka viņa draudzene esot itāļu modele
Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio.
Slavenības
2023. gada 8. septembris, 08:44

Leonardo Dikaprio Spānijā skūpsta atkal citu! Runā, ka viņa draudzene esot itāļu modele

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Leonardo Dikaprio (48) nesen manīts kādā klubā Ivisā, Spānijā, skūpstām itāļu modeli Vitoriju Seretti, kura, kā mēļo, esot aktiera jaunā draudzene.

Aktiera skūpsts ar Vitoriju Seretti piefiksēts vairākus mēnešus pēc tam, kad “Titānika” zvaigzne redzēts kopā ar daiļo itālieti baudām saldējumu lielpilsētas ielās. Tolaik kuluāros klīda runas, ka viņš esot saistīts ar citu modeli – Džidži Hadidu.

Kā informē izdevums “Page Six”, kura rīcībā nonākuši šie attēli un video, pāris atpazīts naktsklubā Ivisā un nofotografēts ap puspieciem rītā, klubā skanot elektroniskajai deju mūzikai.

Itāļu modele, kura ir 23 gadus jaunāka par Dikaprio, bija ģērbusies zeltainā mirdzošā topiņā ar atkailinātu vidukli un garos tumšos matus sasējusi augstā zirgastē.

Holivudas zvaigzne bija ģērbies ikdienišķi un sev tik ierasti - melnā T kreklā un ar beisbola cepurīti, no kuras tikpat kā nekad nešķiras.

Kas ir Vitorija Seretti?

Itālijā dzimusī Vitorija Seretti modeles karjeru sāka 14 gadu vecumā, lielo iespēju viņa guva 2012. gadā, kad piedalījās ikgadējā modeļu konkursā “Elite Model Look”, ko rīkoja aģentūra “Elite Model Management”.

Itāliešu modele Vitorija Seretti

gallery icon

2017. gadā viņa piedalījās 41 skatē, tostarp tādiem pasaulē atzītiem modes namiem kā “Chanel”, “Dior” un “Valentino”. Tajā pašā gadā modes žurnāla “Vogue” amerikāņu izdevums izvēlējās viņu kā vienu  no septiņām vāka modelēm savam 125 gadu jubilejas izdevumam.

Ja baumas par Leonardo Dikaprio jauno romānu ir patiesas, tad aktieris kārtējo reizi tikai apstiprina par sevi klīstošās valodas, ka vienmēr izvēlas par draudzeni modeles, kuras nav vecākas par 25 gadiem. Vitorija šā gada 7. jūnijā nosvinēja 25. dzimšanas dienu.

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

gallery icon