foto: imago/Seskim Photo
Paskat, kāda konfektīte! Savulaik tabloīdu "noēstais" futbolists pārspļauj visus ar superekskluzīvu pirkumu
Mauro Ikardi nu varēs klausīties ne tikai sajūsmas saucienus par gūtajiem vārtiem, bet arī par unikālo autiņu
Trakā pasaule
2023. gada 6. septembris, 18:44

Paskat, kāda konfektīte! Savulaik tabloīdu "noēstais" futbolists pārspļauj visus ar superekskluzīvu pirkumu

Jauns.lv

Turcijas “Galatasaray” futbolists, argentīnietis Mauro Ikardi dižus laurus laukumā neplūc, taču vienā ziņā viņš izgriezis pogas visām superzvaigznēm — kad nopirka 26 miljonus eiro vērtu “Rolls Royce” automobili, kura modelis “Boat Tail” pasaulē ir tikai trijos eksemplāros.

Pasaulē dārgākais modelis nav joka lieta — viena automobiļa izgatavošana notiek manuāli un tā 1813 detaļu salikšana unikālā galaproduktā prasa četrus gadus. No pārējiem zināmajiem eksemplāriem viens atrodas mūzikas superpāra Bejonsas un “Jay-Z” īpašumā, bet otru iegādājies kāds pērļu nozares bagātnieks.

Ar gandrīz 600 zirgspēku jaudu un daudziem luksusa elementiem — tostarp ar saulessargu, izbīdāmo galdiņu, šampanieša pudelēm paredzētajiem diviem ledusskapjiem — aprīkotais autiņš noteikti piesaistīs Stambulas iemītnieku acis, papildinot Ikardi jau tā skandalozā pleiboja slavu, pateicoties viņa vētrainajām attiecībām ar savu sievu, mediju personību un vienlaikus paša aģenti Vandu Naru. Pārītis gadu gaitā publiski izrāda savas jūtas, lai gan viņu attiecībām piparus piešķir dažādi skandāli, kas viņiem nākuši līdz jau no paša attiecību sākuma.

Vanda Nara iepriekš bija precējusies ar Mauro Ikardi "Sampdoria" komandas biedru un labu draugu Maksi Lopesu, ģimenē audzinot trīs bērnus, taču viņu laulība izira, kad atklājās sievas sānsoļi ar Ikardi — laikā, kad jaunākajam puikam bija tikai viens gadiņš.

Attiecības ar Naru un drauga nodevība izraisīja skandālu Argentīnā, tabloīdi sarīkoja īstas "medības". Uzskata, ka Argentīnas izlasē viņš aizvadīja maz spēļu un netika iekļauts izlases sastāvā uz 2018. gada Pasaules kausa izcīņu tieši sakarā ar pret viņu vērsto mediju kampaņu, kurā iesaistījās arī leģendārais Djego Maradona, kurš ar viņu apmainījās ar asām replikām sociālajos tīklos.

Daudz neatpalika arī Itālija, kur Lopess demonstratīvi pirms spēles atteicās paspiest Ikardo roku katrreiz, kad A sērijā tikās viņu klubi — tobrīd Ikardi bija pametis "Sampdoria", un šādos gadījumos "Sampdoria" un "Inter", bet vēlāk "Sampdoria" un "Torino" spēles mediji iedēvēja par "Vandas derbiju".

2021. gadā sieva viņu apsūdzēja laulības pārkāpšanā un šķita, ka viņu astoņu gadu ilgajai laulībai ir pienācis gals, kad viņa pati pērn parādījās argentīniešu repera “L-Ganto” pikantajā gultas ainu klipā.

Ikardi bija tik satracināts, uzzinot par sievas čupošanos ar reperi, ka atlidojis uz Argentīnu un mēģinājies ielauzties pie viņas viesnīcā, bet apsardze nav laidusi. Futbolists dabūjis brāzienu arī no sava kluba, jo viņam nebija atļauts lidot prom, vēsta "Daily Mail".

Vēl vairāk, pāra kašķis pieņēmās spēkā, kad bijusī pieprasīja, lai Ikardi samaksā 1 miljonu eiro par viņas kā aģentes pakalpojumiem, nodrošinot viņa pāreju no PSG uz "Galatasaray". Ikardi ne tikai atteicās maksāt, bet pat atlaida sievu no darba.

Taču izskatās, ka pāris ir salabis, par ko liecina šogad publicētie attēli, kur abi redzami kopā. Abi audzina 8 gadus veco Frančesku un 6 gadus veco Izabellu.