foto: no privātā arhīva
Busuļi svin brīvību, Ķibilda dēls apņem sievu - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Vecākie Busuļi svin brīvību.
Slavenības
2023. gada 7. septembris, 06:33

Busuļi svin brīvību, Ķibilda dēls apņem sievu - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Edgars Rinkēvičs atkal smīdina

Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs turpina pierādīt, ka ar humora izjūtu ir uz tu. Šoreiz prezidentam izdevies sasmīdināt savus sekotājus, soctīklos publicējot foto no pasākuma Nordeķu muižā, kur “galvenajā lomā” ir suns un kaķis, kas noraugās pa logu.

Jānis Pētersons apņēmības pilns

Beidzamo nedēļu laikā plaši apspriestas pārmaiņas, kas norisinās saistībā ar radiostaciju "Pieci.lv". Platformā X publicēts tvīts, kurā minēts, ka radiostacijai vajadzēja ļaut nomirt dabiskā nāvē.

Ierakstu komentējis grupas "Citi zēni" dalībnieks un radio "Pieci.lv" jaunā personība Jānis Pētersons. Viņš, iebilstot tvītā paustajai domai, min, ka radio nomirt vēl paspēs un viņš ir atvērts ieteikumiem, lai radio rīta programma, kurā viņš darbosies, būtu patīkama klausītājiem.

Sanda Dejus no meitas mutes dzird patiesību

Jaunā mācību gada trakums pārņēmis kā bērnus, tā arī, protams, vecākus. Skarbu realitātes devu no savas meitas Dārtas, kas vienmēr izcēlusies un smīdinājusi sabiedrību ar savām pārdomām par dzīvi, saņēmusi radio personība Sanda Dejus.

Proti, kad Sanda jautāja, vai pēc viņas sejas varot pateikt, ka meita ies jau otrajā klasē, Dārta atbildēja, ka bez kosmētikas uz sejas izskatoties, ka meita ies jau piektajā klasē.

Ieva Aleksandrova-Eklone atklāti par problēmām

“Tu pievil komandu, ar kuru kopā jābūt pēc pāris dienām un jārealizē gadu gaidīts projekts... Tu pamet novārtā audzēkņus, kuriem tūlīt beigsies sporta sezona. Jo Tu nevari neko vairāk, kā bezspēkā kaukt uz mēnesi,” ar emocionālu vēstījumu "Facebook" profilā par veselības problēmām, kuru dēļ nācies atlikt iecerētos plānus, nākusi klajā aktrise un jāšanas sporta trenere Ieva Aleksandrova-Eklone.

Komentāru sadaļā pie ieraksta lasāmi vairāki desmiti atbalstošu un uzmundrinošu komentāru no draugiem un paziņām, kuros minēts, lai izdodas ātri vien tikt pie veselības un ka nevajag sevi šaustīt ar pārmetumiem.

Kristīnei Beitikai otrā meita!

TV raidījuma Māmiņu klubs bijusī vadītāja un Instagram satura veidotāja Kristīne Beitika nupat pasaulē sagaidījusi otro bērniņu – meitu, kurai dots vārds Katrīna. Mājās mazo māsiņu jau gaida vecākā māsa, divgadīgā Elizabete.

Gustavs Ķibilds apprec mīļoto

Augusta vidū gredzenus ar mīļoto mijis pāragri mūžībā aizsauktā TV žurnālista Mārtiņa Ķibilda vecākais dēls Gustavs Ķibilds, kurš par sievu apņēmis savu ilggadējo draudzeni Patrīciju Jurševsku, kas pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā. Sievas mamma, Sociālās integrācijas valsts aģentūras direktore Ilona Jurševska, savā "Facebook" kontā dalījusies ar dažiem foto mirkļiem no lielās dienas, klāt pierakstot vēlējumu: “Ilgi un laimīgi!”.

"Prāta vētra" apsveic Jāni un Renāru

Grupa Prāta vētra dalījusies ar vēl neredzētu šīs muzikālās apvienības dalībnieka Jāņa Jubalta jaunības dienu fotogrāfiju, sveicot viņu aizvadītajā dzimšanas dienā, kas atzīmēta 24. augustā, klāt pierakstot vēlējumu: “Visas pasaules gaismu ezeriņi Tev šodien!”.

Tāpat dzimšanas dienā, ko viņš atzīmē 1. septembrī, sveikts grupas vokālists Renārs Kaupers.

Intaram Busulim beidzot brīvdienas!

1. septembris kā nozīmīga diena bijusi mūziķa Intara Busuļa ģimenē. Viņš šajā dienā Instagram profilā publicējis amizantu foto ar bērniem, kuri, galvu nodūruši, gatavojas jaunajam skolas gadam, kamēr abi vecāki fonā no sajūsmas nebeidz priecāties.