foto: Douliery Olivier/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Prognozē, ka Kima Kardašjana pēc šķiršanās no Kanjes Vesta savu bagātību dubultos
Kima Kardašjana un Kanje Vests.
Slavenības
2023. gada 5. septembris, 07:19

Prognozē, ka Kima Kardašjana pēc šķiršanās no Kanjes Vesta savu bagātību dubultos

Jauns.lv

Lai gan lielākā daļa sabiedrības Kimu Kardašjanu uztver tikai kā realitātes šova un “Instagram” zvaigzni, patiesībā viņai ir ļoti veiksmīga biznesa sieviete. Uzņēmējdarbība viņai nesusi miljonus, un eksperte prognozē, ka pēc šķiršanās no vīra Kanjes Vesta viņai būs “divi jauni uzņēmējdarbības projekti” un kapitāls palielināsies divkārt.

Sarunājoties ar izdevumu “The Mirror”, slavenību ekstrasense Inbāla Honigmena padalījusies savos novērojumos par apģērbu līnijas “SKIMS” dibinātāja bagātību, paplašināšanās plāniem un viņas nākotni.

foto: Jam Press Vid / MEGA / Vida Press
Slavenību ekstrasense un astroloģe Inbāla Honigmena.

Lasot Kimas astroloģisko karti, eksperte apgalvojusi, ka 42 gadus vecā Kima izmēģinās veiksmi vēl neatklātās jomās, piemēram, uztura industrijā un citās.

“Visticamāk, mēs no uzņēmējas redzēsim vismaz divus jaunus biznesa projektus, vienu saistītu ar skaistumkopšanas nozari, piemēram, kosmētiku, un otru saistītu ar uztura industriju, teiksim, jaunu kokteiļu zīmolu,” izteikusies astroloģe.

Kima Kardašjana pēc šķiršanās no Kanjes Vesta 2021. gada martā

gallery icon

Pētot realitātes šova zvaigznes astroloģisko Svaru zīmi, eksperte atzīmējusi, ka viņas raksturs pilnībā atbilstot šai zīmei.  

“Eleganti, miermīlīgi un ģimeniski, Svari ir iejūtīgi un cenšas palīdzēt citiem. Kimas ideālais skaistuma un prāta līdzsvars, emocijas un aktivitāte ir ļoti atbilstoši viņas zīmei,” piebildusi eksperte.

Inbāla Honigmena ir pārliecināta, ka jaunie uzņēmējdarbības projekti nesīs Kimai ievērojamu materiālo līdzekļu pieaugumu.

Kima Kardašjana un viņas stilīgā ģimene

gallery icon

Abu ar uzņēmējdarbību saistīto slavenību – Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta – dzīves ceļi šķīrās 2021. gadā pēc septiņiem laulībā pavadītiem gadiem. Pāris ir četru kopīgu bērnu vecāki. Divus vecākos pasaulē laidusi Kardašjana pati, bet divi jaunākie dzimuši ar surogātmātes palīdzību.

Kima Kardašjana ar meitu un vīru pēc kinoteātra apmeklējuma

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana ar meitu Nortu un vīru reperi Kanje Vestu pēc kinoteātra apmeklējuma.

gallery icon