foto: Vida Press
"Lieciet mūs mierā!” - aktrise Dženna Ortega reaģē uz runām par romānu ar Džoniju Depu
Džonijs Deps un Dženna Ortega.
Slavenības
2023. gada 1. septembris, 14:25

"Lieciet mūs mierā!” - aktrise Dženna Ortega reaģē uz runām par romānu ar Džoniju Depu

Jauns.lv

Dženna Ortega (20) atbildējusi uz klīstošajām baumām par viņas romantiskajām attiecībām ar Holivudas zvaigzni Džoniju Depu (60).

Nesen kāds anonīms lietotājs slavenību tenku kontā “Deuxmoi” ierakstījis, ka filmas “Wednesday” zvaigzne ir romantiski saistīta ar “Karību jūras pirātu” aktieri.

foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
Dženna Ortega “Met Gala” kostīmu ballē 2023. gada maijā.

Viņš arī apgalvoja, ka Ortega un pretrunīgi vērtētais Džonijs Deps strādājot kopā pie Tima Bērtona ekranizējuma “Beetlejuice 2”, norādot, ka pāris nesen redzēts kopā.

Šī ziņa strauji izplatījās sociālajos tīklos un Ortegai neatlika nekas cits, kā pašai atvērt savu “Instagram” lapu un izstāstīt patiesību par aplamajām spekulācijām.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Džonijs Deps Kannu kinofestivālā 2023. gada maijā.

Aktrise kategoriski noliedza baumas par romantiskajām attiecībām. Izdevums NME citē aktrises rakstīto: “Tas ir tik absurdi, ka es pat nevaru pasmieties. Nekad mūžā neesmu ne satikusi, ne strādājusi ar Džoniju Depu.”

“Lūdzu, beidziet izplatīt melus un lieciet mūs mierā,” viņa piebilda.

Džonija Depa spožākās lomas

Holivudas zvaigznes Džonija Depa spožākās lomas.

gallery icon

Baumas noliedzis arī Džonija pārstāvis, sakot: “Depa kungam nav nekādu personisku vai profesionālu attiecību ar Ortegas kundzi.”

“Viņš nekad nav viņu saticis vai ar viņu runājis. Viņš nav iesaistīts nevienā projektā ar viņu,” piebilda pārstāvis, “un arī negrasās būt.”

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon

“Viņš ir sašutis par šīm nepamatotajām un ļaunprātīgajām baumām, kuru mērķis ir kaitēt viņa reputācijai un karjerai,” piebilsts paziņojumā.

Pārstāvis arī noraidījis vēstījumu par to, ka Deps piedalītos populārās šausmu komēdijas otrajā filmā.