Sācies jauns TV šovs. Trīs latvju pāri gatavi precēties, viens otru nepazīstot! FOTO
Viens otru nepazīst, bet gatavi iestūrēt laulības ostā. Eksperiments jaunajā TV3 raidījumā „Precos ar svešinieku!” ir sācies!
2015. gada 10. marts, 22:34

Sācies jauns TV šovs. Trīs latvju pāri gatavi precēties, viens otru nepazīstot! FOTO

Jauns.lv

TV3 otrdienu vakaros piedāvā Latvijā vēl nebijušu TV šovu „Precos ar svešinieku!”, kurā precēsies trīs pāri, viens otru iepriekš nepazīstot... Kas no tā sanāks, redzēsim jaunajā raidījumā.

Kanāls TV3 jauno raidījumu „Precos ar svešinieku!” dēvē par sociālo eksperimentu. Tā ietvaros trīs sievietes un trīs vīrieši, kuri nekad viens otru nav redzējušu, satiksies pie altāra un uzreiz arī apprecēsies. Pāri pēc kāzām sešas nedēļas dzīvos kopā kā īsts vīrs un sieva. Ja viņi iemīlēsies viens otrā, eksperiments būs noritējis veiksmīgi, ja nē – viņiem nāksies šķirties. Kā raidījumā atklājās, Latvijas iedzīvotāji gana aktīvi pieteikušies šim eksperimentam – 353 vīrieši un 483 sievietes.

Pirmajā raidījumā TV skatītāji iepazinās ar dalībniekiem un ekspertu komandu: luterāņu mācītājs Sandis Ratnieks, psihoterapeite Ināra Vārpa, seksoloģe Aija Tula - Rijkure un antropoloģe Maija Surska.

Pēc rūpīgas izpētes eksperti atrada trīs, viņuprāt, saskanīgākos pārus: atpūtas kompleksa „Plosti” vadītāja Zanda Štrausa (26) un bārmenis Uģis Žogots (27), viesmīle un darbmācības skolotāja Zane Laura (24) un apsardzes vadītājs un fitnesa treneris Ulvis Grīnvalds (28), pārdevēja Zaiga Biģele (27) un lidostas drošības dienesta darbinieks Raimonds Valpēteris (25).

Kāzām viņi gatavojās katrs atsevišķi – iegādājās līgavas kleitas, līgavaiņi pirka uzvalkus, nolūkoja gredzenus un piedalījās draugu organizētā vecpuišu un vecmeitu ballītē.

Dalībnieki atklāj, ka viņu sirdīs valda satraukums un neziņa, bet lielajam notikumam gatavojas pārdomāti. „Es ticu mīlestībai no pirmā acu skatiena un ceru, ka man tā būs,” raidījumā sacīja Zaiga. Viņai piemeklētais partneris Raimonds ar cerību pilnu skatu raugās nākotnē un tic, ka iepazīstot otru cilvēku tuvāk, viss var izdoties: „Esmu gatavs kāzām, sievai. Būs jautri! Paļaušos uz ekspertiem, cerams, ir atraduši īsto un vienīgo.”

To, kā noritēs kāzu ceremonijas, varēsim uzzināt nākamajos raidījumos.

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes foto