foto: ddp / Vida Press
Britnijas Spīrsas vīrs nodevis dziedātāju, apvienojoties ar viņas tēvu
Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gadā.
Slavenības
2023. gada 31. augusts, 11:19

Britnijas Spīrsas vīrs nodevis dziedātāju, apvienojoties ar viņas tēvu

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa apsūdzējusi vīru Semu Asghari savu personīgo datu nopludināšanā viņas atsvešinātajam tēvam Džeimijam Spīrsam, kurš 13 gadus darbojās kā viņas aizbildnis.

Hita “Hold Me Closer” izpildītāja ir stingri pārliecināta, ka irāņu aktieris un modelis aiz muguras sadarbojies ar viņas tēvu, un sniedzis informāciju, kas palīdzētu Džeimijam Spīrsam saglabāt aizbildniecību pār meitu pēc iespējas ilgāk.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon

Augusta sākumā atklājās, ka Spīrsa un Asghari nolēmuši šķirties pēc sešu gadu kopdzīves un 14 laulībā pavadītiem mēnešiem.

Kāds iekšējās informācijas avots izdevumam “Daily Mail” apgalvojis, ka Britnija sākusi šaubīties par Sema nodomiem jau kādu laiku pirms viņi oficiāli paziņoja par šķiršanos.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon

“Britnijai ir pamats uzskatīt, ka Sems slepeni sadarbojās ar viņas tēvu Džeimiju jau kopš attiecību sākuma,” norādījis vārdā nenosauktais paziņa.

“Sems piegādājis Džeimijam informāciju, kas palīdzējusi viņu paturēt aizbildniecībā. Apmaiņā pret to Semam tikusi dota piekļuve viņai un viņas naudai.”

Avots apgalvojis: “Britnijai tagad ir sajūta, ka Sems visu laiku viņu maldinājis.”

Britnija Spīrsa un Sems Asghari

Britnija Spīrsa un Sems Asghari.

gallery icon

Publikācijā iekšējās informācijas avots arīdzan atzīmējis, ka pirms iepazīšanās ar Britniju Sems kā aktieris bija nospēlējis tikai vienu epizodisku lomu – piedalījies grupas “Fifth Harmony” mūzikas videoklipā. Savukārt pēc romantisko attiecību uzsākšanas ar Britniju, viņa karjera ievērojami uzplaukusi.

Pateicoties draudzībai ar Britniju Semam esot izdevies piedalīties daudzos kino projektos, to skaitā amerikāņu spiegu trillera televīzijas seriālā “Special Ops: Lioness”, kur vienu no lomām atveido Nikola Kidmena.

Paziņa norāda, ka laikā, kad Sema kino karjera sākusi plaukt, laulība ar Britniju cietusi neveiksmi, jo dziedātāja tajā jutusies nelaimīga.

“Britnija vairs nevēlējās būt kopā ar Semu jau pirms vairākiem mēnešiem un jutās ļoti nelaimīga,” norādījis avots. “Bija plāns piedāvāt Semam savu dzīvesvietu un dot naudu dzīvošanai, lai šķiršanās būtu draudzīga.”

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon