Gunta Baško bildināta, Zemgalu šokē Rajeckas kleita - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Slavenības
2023. gada 26. augusts, 12:00

Gunta Baško bildināta, Zemgalu šokē Rajeckas kleita - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Jurģis Liepnieks sapņo par pārmaiņām

“Domāju, reizēm ir vērts dzīvē kaut ko mainīt, reizēm visu,” ar šādu atklāsmi "X" ("Twitter") dalījies Jurģis Liepnieks.

Viņš min, ka jau vairākus gadus jūtot, ka ir izsmēlis sevi kā PR konsultants, bet degsme to darīt nu ir zudusi. Kādi nākotnes plāni viņam ir padomā, to Jurģis neatklāj, taču komentāru sadaļā izskanēja ierosinājums, ka varbūt būtu vērts pievērsties cidoniju audzēšanai. 

Andris Reizenbergs un bezmaksas tualetes

Pardomās par sabiedriskajām tualetēm iegrimis Latvijā pazīstamais un populārais bārmenis Andris Reizenbergs.

Proti, viņš uzdod jautājumu, kāpēc Centrālajā dzelzceļa stacijā nav bezmaksas labierīcību, jo, viņaprāt, par velti tās esot teju visur citur pasaulē.

Ralfs Eilands toreiz un tagad

Sociālajos tīklos aizvadīto nedēļu laikā populāra tendence bija dalīšanās ar kādu senāku fotogrāfiju un blakus tai pievienot pavisam nesen uzņemtu attēlu ar sevi pašu.

Šajā izaicinājumā piedalījies arī mūziķis Ralfs Eilands, kas ielicis foto no 2011. gada Londonas modes nedēļas un nupat notikušajiem Dziesmu un deju svētkiem. Secinājums viņam pašam ir ļoti lakonisks: “Jep, joprojām pamuļķis…”.

Tomass Pildegovičs maskējas

Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra ("Stratcom") vecākais eksperts un Kembridžas Universitātes doktorants Tomass Pildegovičs, kas šobrīd aizvada 20 dienas Latvijas armijas rezevistu apmācībās Alūksnē, "X" ("Twitter") platformā pievienojis nelielu foto ieskatu ar to, kā tad viņam tur iet. Ietērpies un nokrāsojies maskēšanas krāsās, viņš tikai piebilst: “Dermatologi šo neiesaka!”

Ak, Olga!

Amizantu foto, kur lielākā vērība jāpiešķir tieši attēlā redzamajam fonam, ievietojusi dziedātāja Olga Rajecka.

Publicējot savā "Instagram" profilā krāšņu foto no uzstāšanās, kurā Olgai mugurā bijusi daiļa kleita, vairāki dziedātājas sekotāji komentāru sadaļā atzīmē, ka pamanīja kādu sirsnīgi komisku skatu, kur fonā redzams viņas skatuves kolēģis Viktors Zemgals, kurš no redzētās dailes ķēries pie sirds.

Guntas Baško bildinājums

Ar nudien priecīgiem jaunumiem "Instagram" profilā dalījusies viena no visu laiku izcilākajām Latvijas basketbolistēm un Latvijas sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" prezidente Gunta Baško. Viņa teikusi jāvārdu ilggadējam draugam un meitas tētim, dīdžejam Marekam Liepiņam. Kā pēc ieraksta noprotams, Mareks Guntu bildinājis atvaļinājuma laikā Grieķijā.