foto: Publicitātes foto
Andrejostas kvartālā šajā nedēļas nogalē darbosies jauno mūziķu Open Stage
Mūzika
2023. gada 15. augusts, 17:41

Andrejostas kvartālā šajā nedēļas nogalē darbosies jauno mūziķu Open Stage

Reklāmas projekts

Šajā nedēļas nogalē, 18. un 19. augustā, Andrejostas Kvartālā (AOK) darbosies 2 ierastās skatuves un līdztekus arī īpaši veidota pop-up Open Stage skatuve. Tā tapusi sadarbībā ar ierakstu studiju VINCENT Entertainment, kas atbalsta jaunu talantīgu mūziķu izaugsmi. 2 dienu garumā jaunajiem mūziķiem būs iespēja kāpt uz šīs skatuves un parādīt savu talantu un radošo muzikālo potenciālu.

Šis būs jau otrais AOK organizētais showcase pasākums sadarbībā ar izklaides industrijas multi-platformu VINC.ENT (kā mēs rakstām ar punktu pa vidu vai to pilno nosaukumu, kas pirmajā rindkopā?). Šī gada jaunievedums ir pop-up Open Stage, kas tiek rīkota pirmo gadu. Plānots, ka piektdienas un sestdienas laikā uz šīs skatuves uzstāsies vairāki desmiti mākslinieku. Lai šo iespēju izmantotu, mūziķiem iepriekš jāpiesakās, sazinoties ar AOK un iesniedzot savu demo ierakstu ar aprakstu par sevi (info@vinc-ent.com). Dalībniekiem netiek noteikti žanra vai vecuma ierobežojumi, piedalīties var gan solo mākslinieki, gan grupas. 

Dāvis Čīma, AOK attīstītājs: “Katru sezonu mēs saņemam arvien vairāk jauno mūziķu lūgumus dot iespēju uzstāties AOK. Mēs priecājamies par šo interesi un to, ka jaunie talanti redz AOK kā tramplīnu tam, lai tiktu pamanīti. Tāpēc atklāsim 2 dienu Open-stage. Tā būs iespēja parādīt sevi ikvienam, kas būs pietiekami drosmīgs stāties gan publikas, gan profesionālu producentu priekšā! Iespējams dzirdēsim jaunas uzlecošās zvaigznes, jo VINC.ENT paspārnē izaugusi ne viena vien šobrīd zināma balss.”

Pasākuma rīkotāji - AOK un VINC.ENT -  noslēgumā izvēlēsies labākos, kam būs iespēja ierakstīt un producēt vismaz 1 skaņdarbu sadarbībā ar VINC.ENT.  

Rolands Priverts, VINC.ENT platformas pārstāvis: “Mūsu mērķis ir pamanīt un palīdzēt attīstīties tiem, kuri patiešām ir pelnījuši iespēju atrasties uz skatuves. Pasaule ir atvērta un jaunie talanti var sevi parādīt arī izmantojot sociālos tīklus, taču visīstāko pieredzi, emocijas un enerģijas apmaiņu sniedz iespēja būt uz īstas skatuves un redzēt savus klausītājus. Tas ir iedvesmojis un motivējis ikvienu, kas turpina ceļu mūzikā nopietnā līmenī. Mēs varam palīdzēt bruģēt šo ceļu pie starptautiskiem zīmoliem, radot kvalitatīvus ierakstus.” 

Tikmēr uz 2 pamata skatuvēm kāps virkne labi zināmu pašmāju mākslinieku – Vultura, Patrisha, JL Kalman, Loreta Reide, Miks Dukurs, Saule, Dacia, Adrian Duran, Eliza Ind, Justs, Krisy, Moriento, Palu un daudzi citi. (būtu labi atdalīt tos ārzemniekus, kuri tie ir??? JL Kalman?)

Pasākums piektdien norisināsies no cikiem? Līdz cikiem?
Pasākums sestdien norisināsies no cikiem? Līdz cikiem?