foto: no "Instagram"
Britnija Spīrsa nolēmusi kopēt Meganu Mārklu?
Britnija Spīrsa.
Slavenības
2023. gada 15. augusts, 16:55

Britnija Spīrsa nolēmusi kopēt Meganu Mārklu?

Jauns.lv

Savulaik par popmūzikas princesi dēvētā amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (41) varētu sekot Saseksas hercogienes Meganas Mārklas pēdās un sēsties pie viena galda ar Opru Vinfriju, lai sniegtu ļoti atklātu interviju īsi pirms savas biogrāfiskās grāmatas izdošanas, kurai jāiznāk jau šogad.

Izdevums “Daily Star” raksta, ka popmūzikas princesei Britnijai Spīrsai esot četras nedēļas laika, lai izlemtu, vai sēsties uz TV interviju pirms grāmatas iznākšanas. Tiek ziņots, ka dziedātājai piedāvāta “ievērojama naudas summa”, lai viņa piekristu sarunai.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon

Televīzijas tīkli tagad izmisīgi vēlas noslēgt līgumu ar Britniju par viņas pirmo TV interviju kopš dziedātāja atbrīvojās no 13 gadus ieilgušajiem aizbildniecības valgiem 2021. gada novembrī.

Un Opra ir viena no TV šovu vadītājām, kura esot izteikusi Britnijai piedāvājumu.

foto: ddp/AIex Todd / Avalon / Vida Press
Megana Mārkla un princis Harijs interviju Oprai Vinfrijai sniedza 2021. gada martā.

Kāds avots izdevumam “The Sun” izteicies: “[Intervijas] priekšlikums joprojām ir sarežģīts Britnijai, kura aizvien jūt izaicinājumu gari runāt ar svešiniekiem par savas dzīves intīmajiem aspektiem.”

“Trauma nepazuda vienas nakts laikā tikai tāpēc, ka beidzās aizbildniecība,” norāda paziņa.

“Dažas dienas var būt kļūt par ārkārtīgi lielu pārbaudījumu, un sarunas var izprovocēt viņu uz neparastu vai pat neadekvātu uzvedību.”

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon

Paziņas piebilduši, ka TV kameras pavēršana zvaigznes virzienā varētu būt viņai “problemātiska”.

Taču Britnija ir ar mieru vismaz uz papīra savā biogrāfiskajā grāmatā izstāstīt savu privāto dzīvi.

Paredzēts, ka grāmata, kurai dots nosaukums “Sieviete manī” (“The Woman in Me”) grāmatnīcu plauktos nonāks šā gada 24. oktobrī. Vāka dizainam izvēlēta fotogrāfija, kurā Britnija redzama puskaila. Attēls uzņemts, kad dziedātāja bija jaunāka.

Kā iepriekš informēja izdevniecība, šī grāmata parāda “mūzikas un mīlestības paliekošo spēku – un to, cik svarīgi ir, lai sieviete stāstītu pati savu stāstu pēc saviem nosacījumiem”.

Grāmatu klajā laidīs izdevniecība “Gallery Books”, kas pieder kompānijai “Simon & Schuster”. “Britnijas liecības atklātā tiesas sēdē par viņas aizbildniecību satricināja pasauli, mainīja likumus un demonstrēja viņas iedvesmojošo spēku un drosmi. Nešaubos, ka viņas memuāri atstās tādu pašu iespaidu un kļūs par gada galveno grāmatu notikumu. Mēs esam ļoti lepni, ka palīdzējām viņai beidzot dalīties ar savu stāstu,” saka izdevniecības “Gallery Books” vecākā viceprezidente un publiciste Dženifera Bergstroma.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Dziedātājas honorārs par biogrāfisko grāmatu bija 15 miljoni dolāru. Šis izdevniecības darījums ir viens no lielākajiem mūslaiku vēsturē, ko pārspēj tikai citu izdevēju slēgtie līgumi ar princi Hariju, Baraku un Mišelu Obamām par viņu memuāru izdošanu.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon

Britnija Spīrsa ar māti Linnu Spīrsu

gallery icon

Britnija Spīrsa ar māsu Džeimiju Linnu Spīrsu

gallery icon