foto: Larry Marano/Shutterstock/ Vida Press
Deivids Bekhems šokē fanus. Nogriezis skaistos matus
Vēl šā gada 11. augustā Deivids Bekhems izskatījās šādi. Tagad mati nogriezti.
Slavenības
2023. gada 14. augusts, 14:52

Deivids Bekhems šokē fanus. Nogriezis skaistos matus

Jauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems (48) ir slavens ar savām dažādajām frizūrām, kādām ļāvies gadu gaitā. Beidzamajos gados gan viņš pieturējies pie samērā līdzīga griezuma un jau ilgāku laiku nebija ļāvies frizūru eksperimentiem. Tāpēc fanus pārsteidzis sportista jaunākais ieraksts “Instagram”, kur viņš saviem 82,1 miljoniem sekotāju parāda, ka matus ir nogriezis teju uz nullīti.

Deividam Bekhemam gadu gaitā bijušas visdažādākās frizūras. Sākot no mohikāņu griezuma ar izskūtiem deniņiem un grebeni galvvidū, līdz gariem zirgastē saņemtiem matiem un balinātām blondām cirtām. Tagad viņš matus nogriezis pavisam.

foto: Instagram

Deivids faniem atradījis fotogrāfiju ar savu jauno izskatu un komentējis savu lēmumu īsi: “Nekas daudz nemainās, apnika mani mati, nogriezu tos.”

Sportists pie savas jaunās frizūras ticis īsi pēc tam, kad publiski paudis nožēlu par frizūru, kas izpelnījās plašu mediju atspoguļojumu pirms viņa tikšanās ar leģendāro politiķi Nelsonu Mandelu pirms 20 gadiem.

Deivids Bekhems un viņa dažādās frizūras un cepures

gallery icon

Sportists pastāstījis izdevumam “The Sun”, ka ticis pie rindās sapītām bizītēm pēc tam, kad palūdzis sievas draudzenei izpalīdzēt ar matu sakārtojumu.

Sarunā ar “The Sun” Bekhems atklājis, ka frizūra, kuru viņš nožēlo visvairāk, ir rindās sapītas bizītes, pie kādām ticis Francijā – tieši pirms tikšanās ar bijušo Dienvidāfrikas prezidentu 2003. gadā.

foto: CAMERA PRESS/Gallo Images / Vida Press
Nelsons Mandela ar Deividu Bekhemu un Anglijas futbola izlasi 2003. gada maijā.

“Mēs tur bijām kopā ar ģimeni un tur bija viena no Viktorijas draudzenēm, kas ir friziere,” pastāstījis četru bērnu tēvs.

“Es jautāju, vai viņa var kaut ko izdarīt ar maniem matiem, un viņa teica: ‘Vai tu gribi rindu bizītes?’ un es atbildēju: ‘Jā. Es nezinu, kādas tās ir. Bet jā.’ Bizīšu pīšanas process bija sāpīgs, taču man patika,” atceras sportists.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Deivida Bekhema bizītes pirms 20 gadiem.

“Cilvēki jautā, vai es nožēloju kādu no savām frizūrām. Un, lai gan es nenožēloju nevienu no tām, kaut kādā mērā es nožēloju šīs rindu bizītes.”

Deivids Bekhems ar kuplu bārdu

Bijušais futbolists Deivids Bekhems īsu brīdi lepojās ar biezu bārdu. Bērniem tā patika, it īpaši meitai Hārperei, kura labprāt ar ...

gallery icon