foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Hakeri uzlauž Mielava feisbuku, Mika Ozoliņa sieva izpleš spārnus ASV - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Ainars Mielavs dalījies ar bēdu stāstu.
Slavenības
2023. gada 9. augusts, 17:30

Hakeri uzlauž Mielava feisbuku, Mika Ozoliņa sieva izpleš spārnus ASV - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Kad Martai Grigalei dēls prasa cīsiņus

“Nevajag mani te komandēt!” – it īpaši, ja runa ir par tik nozīmīgu tēmu trīsgadnieka dzīvē kā cīsiņi. Tāda, lūk, saruna bijusi dziedātājai Martai Grigalei ar savu dēlu, kurš gan beigās vaļsirdīgi atzinis, ka labi vien ir, ka mammu viņš klausa.

Shipsea uzjundī atmiņas par omīti

Atmiņas par savu omīti mūziķim Jānim Šipkēvicam jeb Shipsea sabiedriskajā transportā uzjundījusi kāda vecāka gadagājuma kundze. Proti, viņai bijušas ļoti sapampušas kājas un ar vēnām, kas izspiedušās. Jānis savā ierakstā atzīst, ka viņš sajutis lielu mīļumu, jo tieši tādas kājas bijušas viņa omītei.

Hakeri uzlauž mūziķa feisbuku

Dziedātājs Ainars Mielavs pastāstījis, ka viņa "Facebook" kontu uzlauzuši hakeri un centušies piekļūt viņa datiem.

Situācija acīmredzot bijusi tik nopietna, ka iesaistīts pat Valsts kancelejas Stratēģiskās komunikācijas koordinācijas departaments. Komentāros pie ieraksta cilvēki izteikuši sašutumu, ka privātpersonas konta atgūšanai iesaistīts valsts departaments, bet, kā citi komentētāji norāda, visdrīzāk tas ir bijis veids, kā, izmantojot sabiedrībā zināmu personu, ar viņa kontu izplatīt viltus saturu.

Laura Vizla sveic dzimšanas dienā mīļoto Porziņģi

“Visu labāko un vēl vairāk!” – sirsnīgus un vēl neredzētus foto kadrus no kopdzīves ar sveicieniem dzimšanas dienā savam mīļotajam vīrietim "Instagram" kontā ievietojusi basketbolista Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla.

Šā gada 2. augustā Kristapam apritēja 28 gadi.

Kristaps Porziņģis paparaci acīs 2023. gadā

Latvijas basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis aizvadījis individuāli spožu sezonu ASV galvaspilsētas klubā Vašingtonas “Wizards” un viņa sniegumu ir pamanījuši arī ...

gallery icon

“Ieviņa ir klāt!”

Muzikālās apvienības "Dagamba" čellista Antona Trocjuka un viņa sievas baletdejotājas Vandas Visnapes-Trocjukas ģimenei pievienojusies vēl viena atvase!

Sieva pasaulē laidusi meitu, un Antons sirsnīgā "Instagram" ierakstā saviem sekotājiem paziņo: “Ieviņa ir klāt!”.

Ivonna Ozoliņa izpleš spārnus ASV

Režisora Mika Ozoliņa sieva – leģendārā Latvijas basketbolista, nu jau aizsaulē aizgājušā Ivara Žvīgura meita Ivonna – savā "Instagram" profilā ievietojusi foto un atzīšanos, ka pārcelties uz ASV ir bijis labākais lēmums, lai apgūtu jaunas iespējas un izplestu spārnus.