foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press
Bella Hadida noliedz baumas par ārstēšanos no atkarības, turpina cīnīties ar Laimas slimību
Supermodele Bella Hadida.
Slavenības
2023. gada 9. augusts, 14:14

Bella Hadida noliedz baumas par ārstēšanos no atkarības, turpina cīnīties ar Laimas slimību

Jauns.lv

Bella Hadida komentējusi baumas par to, ka viņa it kā atrodoties rehabilitācijas klīnikā, kur ārstējoties no narkotiku atkarības. Supermodele šīs runas noliegusi, norādot, ka joprojām cīnās ar Laimas slimību, kas viņai konstatēta jau pirms vairāk nekā desmit gadiem.

Ar sociālās saziņas platformas “Tik Tok” starpniecību supermodele komentējusi pēdējā laikā izskanējušās runas, ka viņai esot problēmas ar narkotiku atkarību. Bella Hadida šīs baumas kategoriski noliegusi un pastāstījusi faniem, kā viņai sokas cīņa ar Laimas slimību. Šo video viņa ierakstījusi vien dažas dienas pēc tam, kad bija atklājusi, ka uz kādu laiku ņem karjerā pārtraukumu.

Video uzņemts pastaigas laikā un Bella tajā redzama bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

@babybella777

Me n miss beans taking our mental health walk in between treatments (i know i look sick u dont have to tell me twice ok!! And no i wasnt in rehab and no i dont do drugs so can we all drop it now that ive filled you in love you

♬ To Watch The World Spin Without You - Mon RovÎa

“Es zinu, ka izskatos slima, jums tas nav man divreiz jāsaka, labi!! Un nē, es nebiju rehabilitācijas centrā, un, nē, es nelietoju narkotikas, tā, ka tagad mēs varam to izmest [no galvas],” viņa piebilda komentārā.

Hadidas fani komentāru sadaļā pauda atbalstu savai mīlulei, un viena no modeles apjūsmotājām raksta: “Ak, Bella, man tik ļoti žēl, ka tev vajadzēja taisnoties. Lai tev kļūst labāk. Vēlu tev visu iespējamo dziedināšanu pasaulē.”

Supermodele Bella Hadida ikdienā un modeles gaitās

gallery icon

“Sūtu daudz mīlestības, hroniskas slimības nav vieglas – ir vajadzīgs liels spēks un cerība, lai turpinātu cīņu. Sūtu mīlestību tiem, kas to pārdzīvo,” piebilda otra.

Bellai un viņas brālim Anvaram Hadidam 2012. gadā tika diagnosticēta Laimas slimība. Pagājušajā mēnesī atklājās, ka modele ik dienu saskaras ar šīs slimības simptomiem un saņem regulāru Laimas slimības ārstēšanu.

"Instagram" ainiņas no supermodeles Bellas Hadidas ikdienas

gallery icon

Nesen savā “Instagram” ierakstā Hadida atklāti stāstīja par ārstēšanu un paziņoja, ka paņems garākas brīvdienas, lai atveseļotos.

“Mazā es, kas cieta, būtu tik lepna par pieaugušo mani, ka es nepadodos,” viņa rakstīja savā garajā piezīmē.

Laimas slimība jeb ērču pārnēsātā Laimas borelioze ir infekcijas slimība, no kuras cieš daudzi cilvēki, arī slavenības. Tā ir ne tikai supermodelei Bellai Hadida, bet arī viņas brālim Anvaram un mammai Jolandai, kā arī Džastinam Bīberam, Avrilai Laviņjai, Ešlijai Olsenai, Alekam Boldvinam un citiem.

Pirmie Laimas boreliozes simptomi Bellai parādījās 2012. gadā, taču diagnozi viņai uzstādīja tikai 2015. gadā. Kopš tā laika, kā viņa pati atzinusies, modeli katru dienu nomoka briesmīgi simptomi: galvassāpes, prāta aptumšošanās, bezmiegs, neregulāra sirdsdarbība, slikta dūša, elpošanas un uzmanības koncentrēšanas grūtības, sāpes locītavās, muskuļos un daudz kas cits.

Uz supermodeles Bellas Hadidas ķermeņa uzbur kleitu

Par Parīzes modes nedēļas apspriestāko mirkli nepārprotami kļuvis brīdis, kad tika noslēgts franču modes zīmola "Coperni" pavasara-vasaras kolekcijas modes šovs.

gallery icon