Olga Rajecka ar vīru Ivo, Bertāni, Dvinski, Sējāni - slavenības atzīmē kāzu jubilejas
Slavenības
2023. gada 4. augusts, 12:45

Olga Rajecka ar vīru Ivo, Bertāni, Dvinski, Sējāni - slavenības atzīmē kāzu jubilejas

Jauns.lv

Vasara, kā zināms, ir kāzu laiks! Un tā nu vairākas slavenības soctīklos atrādījušas, pieminējušas un atzīmējušas savas laulību jubilejas.

Olga Rajecka un Ivo Bankavs

"31. jūlijs jau 9 gadus ir mūsu svētku diena," priecājas dziedātāja Olga Rajecka, kas ar vīru Ivo Bankavu pēc gada tātad svinēs laulības apaļu jubileju!

Dairis un Inna Bertāni

Astoto kāzu jubileju atzīmējis basketbolists Dairis Bertāns un viņa sieva Inna Bertāne. Šim notikumam par godu Dairis arī mīļi sveicis savu sievu publiski, ievietojot sirsnīgus foto "Instagram", klāt pierakstot: “Priecīgu gadadienu, mana mīļā!”

Reinis un Maija Sējāni

Mūziķi pāris Reinis un Maija Sējāni nupat atzīmējuši tērauda kāzas – tas nozīmē, ka laulības ostā viņi iestūrējuši pirms 11 gadiem.

Šo gadadienu Reinis atzīmējis ar kopbildi savā "Instagram" profilā, foto parakstot: “Tērauda kāzu jubileja – tas jau tikai sākums. Dārgmetāli un dārgakmeņi vēl priekšā. Dzīvojamies mīlestībā tālāk!”

Viens otru viņi ieraudzīja Emīla Dārziņa mūzikas skolā. Kā savulaik intervijā žurnālam "OK!" atzina Maija, jau skolas laikā viņiem radušās kādas simpātijas: “Kaut kādas jau bija, bet nekas pārāk nopietns un īsu brīdi. Pa īstam satikāmies kādus pāris gadus pēc skolas beigšanas.” Kāzas Sējāni svinēja Jaunmoku pils dārzā, savukārt par vedējiem viņi izvēlējās otru grupas Instrumenti dalībnieku Jāni Šipkēvicu un viņa toreizējo sievu Leldi Ozoliņu.

Rūta un Kaspars Dvinski

TV seja Rūta Dvinska un viņas vīrs, sporta žurnālists Kaspars Dvinskis nupat nosvinējuši kāzu septīto jubileju, kas ir vara kāzas.

Rūta "Instagram" vīram veltījusi ļoti sirsnīgu un emocionālu vēstījumu, atzīstot, ka: “7 gadi laulībā ir pilnīgi pietiekami, lai apzinātos un nostiprinātu pārliecību, ka šis tiešām strādā. Šī ir komanda, kas KOPĀ izcili performē [..] Paldies Tev, Kaspar, Tu totāli esi mūsu mūris, kas aiztur visus vējus un mani balsta, kad pašai vairs nav spēka nostāvēt.”