Filmas "Barbie" pirmizrāde "Forum Cinemas"

2023. gada 20. jūlijā kinoteātrī "Forum Cinemas" norisinājās jaunās filmas "Barbie" pirmizrāde.

gallery icon
Slavenības
2023. gada 2. augusts, 06:35

Dziedātāja Aminata iziet sabiedrībā ar puisi, bet nekrīt Bārbijas izaicinājumā

Žurnāls "Kas Jauns"

Ilgi gaidītās fantāziju piedzīvojumu filmas "Bārbija" pirmizrāde bija iemesls, lai dziedātāja Aminata Savadogo saviesīgu pasākumu apmeklētu plecu pie pleca ar savu draugu Ņikitu Ļebedevu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ilgi gaidītās fantāziju piedzīvojumu filmas "Bārbija" pirmizrāde bija iemesls, lai dziedātāja Aminata Savadogo saviesīgu pasākumu apmeklētu plecu pie pleca ar savu draugu Ņikitu Ļebedevu.

Lai arī Aminata par attiecībām, kādas ir privātajā dzīvē, runājusi ļoti reti un skopi, tie, kas seko līdzi viņas aktivitātēm, pamanījuši, ka dziedātājai allaž ja ne līdzās, tad vismaz skatiena attālumā ir Ņikita Ļebedevs. Pēc visa spriežot, tieši viņš ir tas drošais plecs, kas atbalsta gan radošajā, gan privātajā dzīvē. Novērots, ka pāris savu kopābūšanu pat slēpis, savā starpā nekontaktējoties, lai arī atradušies vienā telpā un pasākumā.

Tomēr reizēm Aminata atļāvusies uzdzirkstīt ar atziņām intervijās vai abpusēju sirsnību fotokameru priekšā – piemēram, 2015. gadā, uzvarot konkursā "Supernova" un iegūstot ceļazīmi uz Eirovīziju, Aminata nevairījās visu acu priekšā no drauga saņemt ciešus apskāvienus un tulpju klēpi –, kas liecina, ka tieši Ņikita ir viņas otrā pusīte, ar kuru pirms vairāk nekā desmit gadiem iepazinusies, spēlējot volejbolu Bolderājas pludmalē, un liktenīgais vīrietis, kas ietekmē pat dziesmu tekstu noskaņu.

Vēl Ņikita tiek uzskatīts par Aminatas menedžeri un soctīklu fotogrāfu. Un vīrieti, kas māksliniecei ļāvis aizsapņoties par ģimenes veidošanu. Kā zināms, pagājušā gada sākumā intervijā "YouTube" kanālam "Generation Famous" Aminata neslēpa, ka savā vecumā sāk aizdomāties – ka nevarēs būt laimīga, ja nebūs ģimenes. “Man vajag bērnus. Mans bioloģiskais pulkstenis, mans ķermenis jau kliedz, ka vajag,” Lindai Saulītei izteicās dziedātāja.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Vizuāli efektīvā un krāšņā Aminata, kas pirms dažām dienām fifīgi rozā “spridzināja” uz "Positivus" skatuves, nu bija tērpusies atturīgi un ikdienišķi.

Nesen Aminata un Ņikita slavenību pasākumu apmeklēja kopā. Pozēt fotogrāfiem gan piekrita, drīzāk samierinoties ar apstākļiem, ne tāpēc, ka gribētu būt uz viena viļņa ar citiem "Bārbijfesta" apmeklētājiem. Tas bija jaušams arī ārējā izskatā, jo citādi vizuāli efektīvā un krāšņā Aminata, kas pirms dažām dienām fifīgi rozā “spridzināja” uz "Positivus" skatuves, nu bija tērpusies atturīgi un ikdienišķi.

Festivāls "Positivus". Aminatas un "Metro Boomin" uzstāšanās. Pirmā diena. 14.07.2023.

Piektdien, 14. jūlijā, Lucavsalā festivāla "Positivus" pirmās dienas vakarā ļaužu masas priecēja Aminata un pirmo dienu noslēdz ietekmīgais hip-hopa producents ...

gallery icon