foto: No izdevnīcības "Rīgas Viļņi" arhīva
Aļona Ostapenko iziet sabiedrībā ar 8000 eiro dārgu somiņu
Par tenisistes Aļonas Ostapenko sastapšanu un iespēju kopā spēlēt golfu jo īpaši priecājās Jaunā Rīgas teātra aktieris Gundars Āboliņš, kura palīgs golfa spēlē jeb kadijs bija pasaulslavenās latviešu ērģelnieces Ivetas Apkalnas dēls Pauls Šunemanis.
Slavenības
2023. gada 27. jūlijs, 06:47

Aļona Ostapenko iziet sabiedrībā ar 8000 eiro dārgu somiņu

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko šomēnes piedalījās golfa kluba "Viesturi" rīkotajā labdarības golfa turnīrā, kas tika organizēts Ukrainas brīvības cīnītāju atbalstam. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", uz pasākumu sportisti pavadīja mamma Jeļena Jakovļeva, kuru vēl nesen sacensību laikā meita apveltīja ar smagu vārdu birumu, raisot pamatīgu publikas šoku.

Labdarības turnīrā "Golf4Ukraine" Latvijas sportisti, uzņēmēji un mākslinieki vāca līdzekļus Ukrainas ofensīvas stiprināšanai, un tādējādi ikviens, kurš piedalījās pasākumā, pauda savu nostāju pret Krievijas iebrukumu Ukrainas teritorijā. Turnīrā piedalījās arī Ukrainas junioru golfa izlases spēlētāji, kas īpaši uz šo notikumu bija atvesti uz Latviju, lai kaut uz neilgu laiku varētu atgūties no kara šausmām.

Latvijā atpazīstami cilvēki piedalās golfa labdarības turnīrā, lai vāktu ziedojumus Ukrainai

Šī gada 15.jūlijā Viesturu golfa klubā Latvijas elites sportisti, uzņēmēji un citas sabiedrībā atpazīstamas personas kopā ar Ukrainas Junioru golfa ...

gallery icon

Labdarības pasākumā piedalījās gan esošie un bijušie Latvijas izlases hokejisti – Kaspars Daugaviņš, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Karsums –, gan arī slavenie brāļi basketbolisti Dāvis un Dairis Bertāni. Savukārt par tenisistes Aļonas Ostapenko sastapšanu un iespēju kopā spēlēt golfu jo īpaši priecājās Jaunā Rīgas teātra aktieris Gundars Āboliņš, kura palīgs golfa spēlē jeb kadijs bija pasaulslavenās latviešu ērģelnieces Ivetas Apkalnas dēls Pauls Šunemanis.

foto: No izdevnīcības "Rīgas Viļņi" arhīva
Par tenisistes Aļonas Ostapenko sastapšanu un iespēju kopā spēlēt golfu jo īpaši priecājās Jaunā Rīgas teātra aktieris Gundars Āboliņš, kura palīgs golfa spēlē jeb kadijs bija pasaulslavenās latviešu ērģelnieces Ivetas Apkalnas dēls Pauls Šunemanis.

Jaunietis, kurš ar ģimeni dzīvo Vācijā un kura tēvs ir vācietis, regulāri viesojas mammas dzimtenē un perfekti runā latviešu valodā. Puisis atklāj, ka cītīgi seko līdzi Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko sportiskajām gaitām un ir liels viņas fans. Tieši Paula dēļ Gundars Āboliņš bija vienīgais pasākuma dalībnieks, kurš organizatoriem lūdza pēc iespējas sakārtot dalībniekus tā, lai viņš ar Paulu varētu spēlēt vienā grupā ar Ostapenko. Vaicāts, vai nebīstas par iespējamu saskaršanos ar temperamentīgās Aļonas lamāšanās prasmēm, Gundars Āboliņš smejot atbildēja: “Esmu taču dienējis krievu armijā! Es ne tādus vien lamuvārdus zinu un varu nepieciešamības gadījumā likt pretī!”

Tomēr Aļona golfa laukumā bija mierīga, smaidīga un pozitīvi noskaņota. Pāris neveiksmju brīžos, dusmas remdējot, viņa gan nedaudz pavicināja golfa nūju un padauzīja pret zemi, bet citādi Aļonas kompānija visiem apkārtesošajiem bija tīkama.

Daudzi neslēpa prieku, cik patiesībā sirsnīga un jauka dzīvē izrādās talantīgā sportiste, kura acīmredzot tikai tenisa laukumā pārtop par īstu lauveni. Visvairāk no Aļonas vārdiskajām un patiešām rupjajām emociju izpausmēm ciest nācies sportistes mammai un trenerei Jeļenai. Taču arī viņa, pazīstot savu bērnu, uz meitu ļaunu prātu netur un ātri vien piedod trīsstāvīgos lamuvārdus, ko nereti publiski saņem, sacensībās sēžot skatītāju tribīnēs. Arī golfa labdarības turnīrā "Viesturos" Jeļena bija kopā ar Aļonu un abas kopā jauki pavadīja laiku gan mīļās sarunās, gan jokojot un smejoties.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Vidū - Jeļena un Aļona Ostapaneko.

“Bija tiešām forši! Redzēt tik daudz slavenu cilvēku vienuviet, ar ko kopā bija iespēja spēlēt golfu – šī bija diena, kad patiesi lieliski pavadīju laiku. Golfu spēlējusi nedaudz esmu arī iepriekš, taču hokeja nūju, ar ko centos trāpīt vārtos turpat golfa laukumā kādas citas izklaides spēles laikā, gan rokās turēju pirmoreiz. Un reāli priecājos, ka man ar trāpīšanu veicās brīnišķīgi!” tā žurnālam "Kas Jauns" atzina Aļona Ostapenko.

Elites sportiste Aļona Ostapenko līdzņemamās lietas bija ietilpinājusi luksusa zīmola "Louis Vuitton" somiņā ar puķainām sejiņām. Oficiālajā "Louis Vuitton" tīmekļa veikalā tāds modelis iegādājams par 7750 eiro.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!