foto: https://www.instagram.com/dolphlundgren/
Slavenības

65 gadu vecumā apprecējies Dolfs Lundgrēns; viņa mīļotā - teju 40 gadus jaunāka skaistule

Jauns.lv

Filmas "Rokijs IV" zvaigzne Dolfs Lundgrēns (65) 13. jūlijā apprecējies ar savu 27 gadus veco līgavu Emmu Krokdelu.

65 gadu vecumā apprecējies Dolfs Lundgrēns; viņa m...

Pēc pāra teiktā, viņi izvēlējušies kļūt par likumīgu vīru un sievu savā villā, kura atrodas skaistajā Mikonas salā Grieķijā, uzaicinot tikai tuvākos draugus un ģimeni, ziņo people.com. “Mēs nolēmām nosvinēt savu mīlestību, apprecoties mūsu villā Mikonas salā kopā ar ģimeni un dažiem tuviem draugiem. Koronavīrusa pandēmijas un daudzo sarežģīto medicīnisko procedūru dēļ kāzu plānus ne reizi vien nācās atlikt. Beidzot sajutām, ka ir īstais brīdis svinēt mīlestību, dzīvi un laimi dievu zemē," sacīja pāris.

2020. gadā jūnijā Dolfs un viņa iecerētā Emma saderinājās. Aktieris ar šo ziņu dalījies arī sociālajā tīklā Instagram. "Šeit, Zviedrijā, ir noticis kaut kas ļoti īpašs," rakstīja Lundgrēns. Savukārt kāzu priekšvakarā aktieris dalījās kadrā, kurā abi bauda Grieķijas sauli: “Rīt ir lielā diena. Mikona."

Zviedru izcelsmes aktieris Dolfs Lundgrēns "Instagram" tīklā ir populārs, viņš samērā bieži dalās ar saviem dzīves mirkļiem un iemantojis plašu cienītāju pulku. Viņa profilam seko vairāk nekā 3 miljoni fanu.

Pie Dolfa un Emmas fotogrāfijām tūkstoši uzslavē, ka pāris kopā izskatās harmoniski, un sveic viņus skaistajā dzīves brīdī, atzīmējot ar "patīk" sirsniņu un sūtot laimes vēlējumus.

Taču daudz ir arī kritiski noskaņotu fanu, kuriem nav pa prātam pāra ievērojamā gadu starpība. "Dolf, tava meita izskatās brīnišķīgi," raksta kāds komentētājs pie Dolfa un Emmas kopbildes. "Viņa gaida, kad tu nomirsi," komentē cits. "Opis ar mazmeitu baseinā," pie kāzu priekšvakara kopbildes ierakstījis vēl cits. "Dolf, es tevi dievinu, bet šis izskatās perversi."