foto: Publicitātes foto
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - melnā humora dramēdija, filma asa sižeta grāvēju faniem un Keidžs, kas tēlo pats sevi
Nikolass Keidžs filmā "Spoža talanta nepanesamais smagums".
TV
2023. gada 18. jūlijs, 19:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - melnā humora dramēdija, filma asa sižeta grāvēju faniem un Keidžs, kas tēlo pats sevi

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties komēdiju "Spoža talanta nepanesamais smagums", spraiga sižeta filmu "Algotnis" un seriālu "Veiksmīgais Henks".

Smejies kopā ar Keidžu

Filmā "Spoža talanta nepanesamais smagums" ("Unbearable Weight Of Massive Talent") Holivudas zvaigzne Nikolass Keidžs tēlo… pats sevi.

Nikolass Keidžs jūtas radoši nepiepildīts un atrodas bankrota priekšā. Lai nopelnītu miljonu dolāru, viņš piekrīt piedalīties sava fana miljardiera dzimšanas dienas ballītē. Drīz vien Keidžs uzzina, ka viņu ir savervējusi CIP aģente, lai ar aktiera palīdzību iegūtu informāciju par bagātnieku – narkotiku karteļa vadoni. Situācija kļūst vēl sarežģītāka, kad ballītē ierodas Keidža bijusī sieva un meita.

Neparasto filmu skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Algotņa cīņa

Viens no astoņdesmito gadu slavenākajiem Zviedrijas grafiti māksliniekiem Tariks Salehs radījis cienījamu grāvēju asa sižeta filmu faniem.

Pēc tam, kad Džeimsu Hārperu pēkšņi atvaļina no dienesta ASV Jūras kājnieku korpusā, nepiešķirot izdienas pensiju, viņš pievienojas privātai paramilitārai organizācijai, lai gādātu par savu ģimeni vienīgajā veidā, kādā viņš to prot.

Filmu "Algotnis" ("The Contractor") skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Pusmūža krīzē

Kulta seriālu "Breaking Bad" un "Better Call Saul" zvaigzne Bobs Odenkērks - pavisam neierastā lomā.

Henks ir profesors, kurš jūtas kā krātiņā, ko ir izveidojis viņa līgums ar ļoti slikti finansētu Pensilvānijas universitāti. Tāpat viņš uztver arī savas attiecības ar savu sievu Liliju. Un arī par viņa paša vadīto fakultāti.

Seriālu "Veiksmīgais Henks" ("Lucky Hank") skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.