Mūzika
2023. gada 14. jūlijs, 23:28

FOTO & VIDEO: latviešu grupas BANDA BANDA uzstāšanās "Positivus" 

Jauns.lv

Lucavsalā šodien, 14. jūlijā, sācies mūzikas festivāls "Positivus". Tajā uzstājās arī latviešu grupa BANDA BANDA, kas ir četru jaunās skolas smagsvaru – Stepa, rolands če, xantikvariāta, PRUSAX apvienība. 

Ideja par šāda kolektīva izveidi radās pēc dalībnieku kopējā, izpārdotā koncerta “PALIEC SKOLĀ” 2019. gada rudenī. “Pēc koncerta sapratām, ka šāds sastāvs ir nepieciešams gan klausītājiem, gan mums pašiem”, apgalvo reperi.

Festivāls "Positivus". BANDA BANDA uzstāšanās. Pirmā diena. 14.07.2023.

Lucavsalā šodien, 14. jūlijā, sācies mūzikas festivāls "Positivus". Tajā uzstājās arī latviešu grupa BANDA BANDA, kas ir četru jaunās skolas ...

gallery icon

Grupa šīgada pavasarī prezentēs savu debijas albumu “GANGBANG” “GANGBANG ” ir albums vārda tiešākajā nozīmē. Klausīšanās instrukcija: skaļumu – uz maksimumu, apreibināties – vēlams, neaizmirsti elpot un piever savu nokarājušos žokli.” Tā par gaidāmo albumu stāsta paši mākslinieki.

Cenas "Positivus". Pirmā diena. 2023

Šodien, 14. jūlijā, Rīgā sākas populārais festivāls “Positivus”. Portāls Jauns.lv apskatīja, ar kādām cenām jārēķinās alus, desu un citu uzkodu ...

gallery icon

Pasākuma rīkotāju ieskatā, īpaša uzmanība festivālā veltāma diviem māksliniekiem - hiphopa producentam, autoram un dīdžejam "Metro Boomin", kura jaunākais albums ir viens no klausītākajiem pasaulē, kā arī solistam un dziesmu autoram Semam Smitam. Festivāla galvenais mākslinieks Smits uz festivālu ieradīsies 53 cilvēku sastāvā. Mūziķa grupas sastāvā ir daudz mūziķu, dziedātāju un dejotāju.

Festivāla pirmajā dienā uz galvenās skatuves - "LMT Stage" - uzstāsies "Emotional Oranges", "EarthGang", "J.I.D" un "Metro Boomin". Savukārt uz "Positivus" otras lielākās skatuves - "Lāčplēsis Stage" - šodien uzstāsies "Bel Tempo", Elīza Legzdiņa, "Banda Banda", Tomijs Kešs un Miks Galvanovskis.

Paredzēts, ka uz "Evolution Stage" šodien uzstāsies "Grēta", "MC Apšaude", "Marko & Hotte", "Patrisha", "Vēstnieks", "Laika suns" un "Aminata". Pagājušā festivāla viena no populārākajām zonām bija "Jim Beam Silent Disco". Šodien tajā uzstāsies "DJ Reinis Kārlis Rutkis", "DJ Kārlis Zariņš", "DJ Inga Zeile", "DJ Artūrs Pudāns", "DJ Kārlis Ķilkuts" un "DJ All-viss". Tāpat festivālā gaidāmi "Comedy Latvia" "stand-up" komiķu priekšnesumi.

Festivāls "Positivus". Pirmā diena. 14.07.2023.

Lucavsalā 14. jūlijā sākās mūzikas festivāls "Positivus", kas turpināsies arī sestdien, 15.jūlijā. Pasākuma rīkotāju ieskatā, īpaša uzmanība festivālā veltāma ...

gallery icon

Savukārt sestdien uz "LMT Stage" kāps "Gustavo", "alt-J" un Smits, bet uz "Lāčplēsis Stage" uzstāsies "Martas asinis", "Wiesulis", "Anna B Savage", "Sleaford Mods" un "Little Big". Gaidāms, ka sestdien uz "Evolution Stage" uzstāsies "Perestroika", "Vultura", "Hunn", "I Mean Love", "Zeļģis", "Fiņķis" un "Mauku sencis & Grandmaster Neons", savukārt zonā "Jim Beam Silten Disco" mūziku atskaņos "DJ Reinis Kārlis Rutkis", "DJ Inga Zeile", "DJ Artūrs Pudāns", "DJ Rojs Rodžers", "DJ Kārlis Zariņš", "DJ Rudd" un "DJ Aspirīns". Arī festivāla noslēdzošajā dienā festivāla apmeklētājus izklaidēs "Comedy Latvia" "stand-up" komiķi.