foto: Dymond/Thames/Shutterstock/ Vida Press
Saimons Kauels pēc ielaušanās jūtas nedrošībā. Viņš pārdod 45 miljonu vērto savrupmāju Londonā un pārceļas uz laukiem.
TV moguls Saimons Kauels.
Slavenības
2023. gada 16. jūlijs, 07:28

Saimons Kauels pēc ielaušanās jūtas nedrošībā. Viņš pārdod 45 miljonu vērto savrupmāju Londonā un pārceļas uz laukiem.

Jauns.lv

Talantu šovu “America’s Got Talent” un “Britain’s Got Talent” galvenais boss Saimons Kauels pārdevis savu 45 miljonus sterliņu mārciņu vērto savrupmāju Londonā, jo pēc ielaušanās un vērienīgās zādzības vairs lielpilsētā nejūtas drošībā.

Izskanējusi informācija, ka TV un mūzikas moguls Saimons Kauels (63), viņa partnere Lorēna Silvermane un abu kopīgais deviņus gadus vecais dēls Ēriks pamet Londonu un pārceļas uz dzīvi laukos.

Saimona Kauela māja Holandes parka rajonā Londonā

gallery icon

Saimons 16 gadu dzīvoja Holandes parka rajonā Londonā, taču tagad savu nekustamo īpašumu ir pārdevis – informē izdevums “Daily Mail”.

Viņš to izdarījis, jo pēc apzagšanas vairs nejūtas drošībā Londonā. Kauels 2015. gadā notikušo ielaušanos nosaucis par “traumatisku” pieredzi. Kamēr viņš ar partneri un tolaik zīdaini dēlu naktī gulēja, garnadzis no viņu mājas iznesa juvelierizstrādājumus viena miljona sterliņu mārciņu vērtībā.

Talantu šovu boss Saimons Kauels ar dēlu Ēriku

Lai gan britu talantu šovu „The X Factor” un „Brtain’s Got Talent” boss Saimons Kauels ne reizi nav mainījis dēla ...

gallery icon

Sērijveida laupītājs Darens Februarijs, kurš vēlāk tika ieslodzīts uz astoņiem gadiem, mājā iekļuva pa logu, kamēr apsargs bija devies uz labierīcībām, un nozaga dārglietas viena miljona sterliņu mārciņu vērtībā, kā arī Saimona un Lorēnas pases.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Sērijveida laupītājs Darens Februarijs.

Kauels notikušo raksturojis kā “traumatisku” un piebildis: “Ir pastāvīgas bailes, ka tas var atkārtoties un ka nākamreiz var būt vēl sliktāk.”

“Mani pārņem bailes, kad iedomājos, kas varēja notikt ar manu dēlu, ja zaglis būtu iegājis viņa istabā,” atzinies TV moguls.

Pēc notikušā Kauels savu Holandes parka savrupnamu aprīkoja ar maksimālas drošības slēdzenēm 15 000 sterliņu mārciņu apmērā.

foto: ddp/AFF / Vida Press
Saimons Kauels ar partneri Lorēnu Silvermanu un abu kopīgo dēlu Ēriku 2022. gada rudenī.

Aizvadītajā mēnesī Saimons bija šokā par laikraksta “The Sun” sastādīto iespējamo scenāriju, ja zaglis atkal gribētu aplaupīt viņa un citu A līmeņa slavenību mājas. Talantu šovu moguls vēlāk rakstiski pateicās izdevumam par detalizēto pētījumu un atklāto.

“Kad man sākotnēji pastāstīja par šo “The Sun” materiālu, es nespēju noticēt. Tas bija kā kaut kas no zinātniskās fantastikas filmas. Vēlos pateikt paldies “The Sun” komandai, kas smagi strādājusi, lai to atklātu.”

Saimons Kauels ar dēlu Ēriku

gallery icon

Policija aizturējusi drošības ekspertu, kurš tiek turēts aizdomās par līdzdalību māju aplaupīšanā, izmantojot slēdzeņu atkodēšanas rīku, pēc tam, kad iepriekš ticis pieņemts darbā, lai padarītu tās neieņemamas.

Saimona Kauela slaveno kaimiņu vidū ir, jeb tagad jāsaka – bija, Deivids un Viktorija Bekhemi, Eds Šīrans un Robijs Viljamss.

Saimons piebilda: “Es biju pilnīgā šokā. Tas, ka cilvēkam ir iespējams iegūt programmatūras kodu, lai to kādam pārdotu, lai viņi varētu aplaupīt māju, kurā dzīvo mana ģimene, ir pretīgi.”

“Pat domāt par šādu rīcību ir bīstami un neprātīgi.”