foto: AP/Scanpix
Oskarotais aktieris Kevins Speisijs apsūdzēts četru vīriešu seksuālā izmantošanā
Aktieris Kevins Speisijs.
Slavenības
2023. gada 13. jūlijs, 14:18

Oskarotais aktieris Kevins Speisijs apsūdzēts četru vīriešu seksuālā izmantošanā

Jauns.lv

Aktieris ir apsūdzēts seksuālā uzbrukumā četriem vīriešiem.

Kevins Speisijs ceturtdien liecināja tiesas prāvā par seksuālu uzmākšanos, skaidri un skaļi zvērēdams, ka teiks "patiesību un tikai patiesību", kas varētu būt viņa dzīves nozīmīgākā uzstāšanās daļa.

Šodien sāksies Speisija aizstāvības process.

Speisijs sāka ar diskusiju par to, kā viņš iesaistījās teātra darbībā, jokojot, ka viņa māte teiktu, ka viņš sācis spēlēt, tiklīdz piedzimis.

Pirms nopietnā jautājuma izskatīšanas tiesā, liecībā tika sniegta neliela informācija par viņa dzīvi.

Četri vīrieši ir apsūdzējuši divkārtējo "Oskara" balvas ieguvēju par seksuālu uzmākšanos laikā no 2001. līdz 2013. gadam, aprakstot satraucošas tikšanās, kas pārauga no nevēlamiem pieskārieniem līdz agresīvai aizskaršanai starp krūtīm.

Kāds vīrietis, kurš nosauca Speisiju par "pretīgu seksuālu plēsoņu", sacīja, ka viņš aktiera dzīvoklī Londonā zaudējis samaņu vai aizmidzis un pamodies konstatējis, ka aktieris viņam veicis orālo seksu.

Speisijs ir noliedzis apsūdzības, un sagaidāms, ka viņš sniegs aizstāvību.

63 gadus vecais amerikāņu aktieris bija viena no lielākajām skatuves un ekrānu zvaigznēm, kad apsūdzības par seksuāla rakstura pārkāpumiem apturēja viņa karjeru. Ja viņu atzīs par vainīgu, viņam var draudēt cietumsods, kas sagrautu viņa cerības uz atgriešanos.

Tiesas process turpinās.