foto: ddp / Steffens / Vida Press
Madonna sastādījusi testamentu. Nonākšana slimnīcā un veselības problēmas likušas aizdomāties
Popzvaigzne Madonna.
Slavenības
2023. gada 14. jūlijs, 14:44

Madonna sastādījusi testamentu. Nonākšana slimnīcā un veselības problēmas likušas aizdomāties

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Madonna (64) pēc nonākšanas slimnīcā nopietni aizdomājusies par to, kas notiks pēc viņas nāves. Ārkārtas hospitalizācija pamudinājusi dziedātāju sastādīt testamentu, kurā mūziķe punktu pa punktam detalizēti norādījusi, kam jānotiek ar viņas dziesmām un 850 miljonu dolāru lielo kapitālu. Par testamenta saturu kāds dziedātājai tuvs avots pastāstījis izdevumam “The Sun”.

Pirmkārt, Madonna stingri nolēmusi, ka ir pret to, ka pēc viņas nāves “lielie bosi” rīkotu viesturnejas ar viņas hologrammu vai citām tehnoloģijām.

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

gallery icon

“Ja neskaita “ABBA Voyage”, hologrammu izmantošana izpildītāju atdzīvināšanai ir bijusi maigi izsakoties apšaubāma. Vitnijas Hjūstones hologrammas turneju ir nopēluši kritiķi, un Madonna atsakās ļaut naudu alkstošiem priekšniekiem darīt to pašu ar viņu. Viņa visu savu dzīvi veltījusi, lai risinātu jautājumus un uzturētu kultūras nozīmību – un nav nekādu izredžu, ka viņa ļaus aptraipīt visu savu smago darbu,” norādījis anonīmais paziņa.

Madonnai 60!

gallery icon

Madonna arīdzan testamentu sastādījusi tā, lai viņas sešiem bērniem nerastos strīdi un skandāli par viņai piederošajiem īpašumiem. Tāpēc dziedātāja pieņēmusi lēmumu sadalīt visu saviem pēcnācējiem vienlīdzīgi, to skaitā arī tiesības uz savām dziesmām.

Popzvaigzne nav arī aizmirsusi par savu menedžeri Gaju Ozīrijs. Pēc paziņas teiktā, arī viņš saņems zināmu daļu no Madonnas, pateicībā par ilgo kopīgo darbu.

Madonna ar bērniem viesojas Itālijā

Itālijas pilsētā Lečē popzvaigzne Madonna ciemojusies kopā ar adoptētajiem bērniem dēlu Dievidu Bandu un dvīnītēm Esteri un Stellu.

gallery icon

Lai gan Madonna slimnīcā nonāca 24. jūnijā, ziņas par viņas hospitalizāciju publiski tika paziņotas vien 28. jūnijā. Popzvaigzne tika atrasta bez samaņas un steidzami nogādāta slimnīcā. Ārsti dziedātājai konstatēja smagu bakteriālo infekciju, kuras dēļ viņa vairākas dienas gulēja intensīvās terapijas palātā un ģimene pat raizējās par dziedātājas dzīvību.

Pēc piecām reanimācijā pavadītām dienām Madonna atgriezās mājās un ir savas ģimenes aprūpēta. Pirms dažām dienām dziedātāja pirmo reizi redzēta izejam sabiedrībā. Viņa kopā ar draudzeni redzēta pastaigājamies Ņujorkas ielās.

15. jūlijā paredzētais pasaules turnejas sākums atcelts uz vēlāku laiku – Ziemeļamerikas koncerti tiek pārcelti. Jaunie datumi vēl nav izsludināti, taču zināms, ka Madonna uz skatuves atgriezīsies oktobrī, dodoties iepriekš plānotajā turnejā pa Eiropu. Ziemeļamerikas atceltie koncerti no jauna tikšot ieplānoti pēc tam.

Madonnas un Gaja Ričija stilīgais dēls Roko 2020. un 2021. gadā

gallery icon

Madonnas meita Lurdesa jeb Lolahol videoklipā dziesmai “Cuntradiction”

gallery icon