foto: Gregory Pace/Shutterstock/ Vida Press
Megana Foksa visbeidzot nosegusi bijušajam vīram veltīto intīmo tetovējumu ar citu
Megan Foksa šā gada maijā.
Slavenības
2023. gada 13. jūlijs, 06:37

Megana Foksa visbeidzot nosegusi bijušajam vīram veltīto intīmo tetovējumu ar citu

Jauns.lv

Astoņus gadus pēc bijušajam vīram Braienam Ostinam Grīnam tapušā tetovējuma Megana Foksa visbeidzot aizklājusi intīmā zonā esošo tintes zīmējumu ar citu.

Tagad kaligrāfiska rokrakstā rakstītā vārda “Braiens” vietā 37 gadus vecajai trīs bērnu mātei ir tapusi liela melna čūska, kas apvijusi asti ap ziediem.

“Paldies par uzticību, Megana Foksa,” otrdien vietnē “Instagram” rakstīja salona “SYZYGY Precision Tattooing” īpašnieks Džesijs.

“Varēju pilnībā noslēpt veco tetovējumu zem jaunās čūskas un ziediem, ko viņa vēlējās... Ļoti pateicīgs par visām [iespējām], ko tetovēšana ir devusi man un par visiem foršajiem cilvēkiem, ko savā ceļā esmu saticis.”

Pēc deviņiem laulības gadiem Foksa 2019. gada novembrī iesniedza šķiršanās prasību no 49 gadus vecā “Beverlihilsa 90210” aktiera. Viņu laulības šķiršana oficiāli pabeigta 2022. gada 8. februārī – informē portāls TMZ.

Megana un Braiens 4. augustā atzīmēs jaunākā no saviem trim dēliem – Džornija Rivera Grīna – septīto dzimšanas dienu.

Pirms 13 mēnešiem Grīns pasaulē sagaidīja savu piekto bērnu – dēlu Zeinu Vokeru, kuru viņam dāvājusi draudzene, Austrālijas TV šova “Dejo ar zvaigzni” tiesnese Šarna Bērdžesa.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam ...

gallery icon

Pirms attiecībām ar Meganu Foksu, Braiens Ostins Grīns jau bija tēvs dēlam Kasisuam, kurš nācis pasaulē 2022. gadā viņa iepriekšējās attiecībās ar aktrisi Vanesu Marsilu.

Ziedos ievijusies čūska nav vienīgais jaunais tetovējums, ko šo otrdien ieguvusi Megana Foksa. Tenesijā dzimusī seksbumba lepojas arī ar sarkanām smalkām zīmēm, kas tagad rotā abu viņas roku pirkstus. Šo tetovējumu veicis Losandželosā dzīvojošais mākslinieks Sidnijs Smits.

Uz Foksas kreisās rokas ir redzamas sīkas zvaigznītes, krustiņi, mēness, punktiņi, kaklarota un skaitlis 11.

Uz labās rokas ir sīki punktiņi, zvaigznes, krucifiksa kaklarota, acs, tauriņa forma un skaitlis 11.

Kopā ar jaunajiem pirkstu tetovējumiem Megana atrādījusi arī metāliski sudraboto manikīru, ko viņai veikusi salona “Nails of LA” dibinātāja Britnija Boisa.

Megana Foksa ar draugu Machine Gun Kelly

gallery icon

Foksa sen nav redzēta kopā ar savu līgavaini mūziķi Machine Gun Kelly, ar kuru ir vairākkārt šķīrusies un atkal salabusi. Pāris pēdējo reizi kopā redzēts 31. maijā, kad roku rokā pameta viesnīcu Londonā.