Reiņa Krūmiņa zīmola "Backdoor Market" modes skate Rīgas Cirkā

Mūsdienīgā ielu modes zīmola "Backdoor Market" modes skate 2023. gada 13. jūnijā norisinājās Rīgas Cirkā.

gallery icon
Slavenības
2023. gada 13. jūlijs, 07:07

"Ar tām nav iespējams pastaigāt!" - Agnija Grigule vīlusies kurpēs par 650 eiro

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

"Instagram" zvaigzne Agnija Grigule, kam šajā soctīklā ir vairāk nekā 90 tūkstoši sekotāju, uz dizainera Reiņa Krūmiņa modes skati "Backdoor Market", kas risinājās Rīgas cirkā, ieradās košsarkanos apavos, kādus nēsā arī pasaulslavenā modele un TV seja Kailija Dženere.

Modes zīmola "Loewe" 2023. gada pavasara/vasaras kolekcijas "Ready to wear" apavus Agnija iegādājusies, pasūtot internetā no zīmola oficiālās mājaslapas.

Masīvās laiviņas, kas daudziem asociējas ar Disneja animācijas seriāla varoņa pīļtēviņa Donalda Daka sirdspuķītes Deizijas kurpēm un līdzinās arī augstpapēdenēm, kādas nēsā citas Disneja multenes varoņa mikijpeles Mikija draudzenes Minnija, Agnijai izmaksājušas 650 eiro.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva

“Esmu zīmola "Loewe" liela cienītāja. Vispirms iegādājos kādas somiņas un tādā garā, tad ieraudzīju šīs kurpes. Dizaineru apavus parasti pērku tādus, kas ir ļoti acis ķeroši. Protams, tie nav valkāšanai katru dienu, jo tad citiem liksies, ka man citu kurpju nav,” žurnālam "Kas Jauns" sacījusi Agnija.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Agnija Grigule.

“Man kopš bērnības ļoti patīk Bārbijas un sapratu, ka šīs kurpes man noteikti vajag! Kurpes bija limitētā skaitā, es tās iegādājos savai kolekcijai, ko uzvilkt uz īpašiem notikumiem. Vēlāk, kad tām būs augusi vērtība, varēšu izdevīgi pārdot,” savu personīgo zīmolu preču “nolikumu” klāsta influencere.

“Vilšanās gan man ir par to, ka, salīdzinot ar efektīgo dizainu, komforts šiem apaviem ir apaļa nulle. Iepriekšējās šī paša zīmola kurpes, ko iegādājos, bija patiešām ērtas, bet šīs – pilnīgi un galīgi ne! Pirmkārt, tās ir ļoti smagas, ļoti berž kājas, neraugoties, ka esmu iekšā salikusi pēdiņas. Ar šīm kurpēm ir iespējams stāvēt, izkāpt un noiet dažus soļus līdz ieejas durvīm, sēdēt restorānā, bet staigāt ar tām nav iespējams! Es pat teiktu – nedrīkst,” atklāta ir Agnija Grigule, piekrītot, ka šī ir precīza ilustrācija teicienam “skaistums prasa upurus”. Tālab pirkumu viņa nekādā ziņā nenožēlo.

Vaicāta, vai pamana daudz ieinteresētu acu skatienu, Agnija atbild: “Visticamāk, ka jā. Bet, kā jau tas ir Latvijā, lielākoties tie izskatās tādi nonievājoši.”

"Backdoor Market" modes skates apmeklētāju stils

"Backdoor Market" modes skate norisinājās 2023. gada 13. jūnijā Rīgas Cirkā, kur plašs pulks modes mīļotāju un sabiedrībā zināmu cilvēku ...

gallery icon