foto: People Picture / SplashNews.com/ Vida Press
Pēc sešiem laulībā nodzīvotiem gadiem Rikijs Mārtins šķiras no dzīvesbiedra
Rikijs Mārtins un Džvans Josefs šķiras.
Slavenības
2023. gada 8. jūlijs, 05:31

Pēc sešiem laulībā nodzīvotiem gadiem Rikijs Mārtins šķiras no dzīvesbiedra

Jauns.lv

“Mēs esam nolēmuši beigt savu laulību ar mīlestību, respektu un cieņu pret mūsu bērniem,” paziņojumā slavenību žurnālam “People” vēsta latino dziedātājs Rikijs Mārtins un viņa dzīvesbiedrs Džvans Josefs.

Pēc sešiem laulībā nodzīvotiem gadiem šķiras Rikijs Mārtins un Džvans Josefs.

“Mēs esam nolēmuši beigt savu laulību ar mīlestību, respektu un cieņu pret mūsu bērniem, un godinot to, ko esam piedzīvojuši kā pāris visus šos brīnišķīgos gadus,” kopīgajā paziņojumā slavenību žurnālam “People” vēsta puertorikāņu superzvaigzne un sīriešu-zviedru mākslinieks.

Rikijs Mārtins ar draugu Džvanu Josefu labdarības pasākumā „amFar”

gallery icon

“Mūsu lielākā vēlme šobrīd ir turpināt uzturēt veselīgu ģimenes dinamiku un attiecības, kuru pamatā ir miers un draudzība, lai turpinātu mūsu bērnu kopīgu audzināšanu, saglabājot cieņu un mīlestību, kas mums ir vienam pret otru,” turpina bijušais pāris, kuram ir divi kopīgi bērni – 2018. gadā dzimusī meita Lūsija un 2019. gadā dzimušais dēls Rens.

Mārtinam ir arī 2008. gadā  dzimuši dvīņu puikas Mateo un Valentino, kurus viņš turpinās audzināt kā vientuļais vecāks. Mūziķis nekad nav slēpis, ka zēnus iznēsājusi un pasaulē laidusi surogātmāte, kurai viņš vienmēr publiski pateicas par saviem dēliem, taču sievietes vārdu publiski neatklāj.

Rikijs Mārtins ar dvīņiem 2013. gada vasarā

gallery icon

Mārtins (51) un Josefs (38) iepazinās vietnē “Instagram” 2015. gadā un sāka satikties sešus mēnešus vēlāk, pēc tam, kad Londonā pirmo reizi satikās klātienē. Pirmo reizi par savām romantiskajām attiecībām pāris publiski paziņoja 2016. Gadā, kopīgi ierodoties uz “amFAR Inspiration Gala” pasākumu un pozējot fotogrāfiem uz sarkanā paklāja. Vēlāk tajā pašā gadā pāris paziņoja par saderināšanos. Mārtins un Josefs oficiāli apprecējās 2018. gadā.

Par to, ka ir apprecējies puertorikāņu dziedātājs pats atklāja intervijā “E! News” 2018. gada janvārī. “Es esmu vīrs, bet mēs pēc pāris mēnešiem mēs sarīkosim kārtīgu ballīti,” viņš norādīja. “Mēs apmainījāmies ar zvērestiem un esam parakstījuši visus papīrus, ko vajadzēja parakstīt, pirmslaulību līgumu un visu pārējo.”

Rikija Mārtina ģimene

gallery icon

Abi vīrieši, kuri katrs runā vairākās valodās, intervijās ir stāstījuši par savu apņēmību mācīt daudzas valodas arī saviem četriem bērniem.

“Mēs mājās runājam spāniski, bet viņi runā arī angliski un franciski,” 2013. gadā, viesojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā, izteicās Mārtins. Viņš arī pastāstīja, ka viņa vecākie bērni – dvīņu puikas – uzņemti franču skolā.

Josefs ir teicis, ka abiem jaunākajiem bērniem māca arī arābu valodu. “Audzinot savus mazuļus, es koncentrējos uz arābu, nevis angļu vai zviedru valodu,” viņš pirms dažiem gadiem atklāja intervijā izdevumam “My Kali”. “Es iemācīju savam bērnam skaitīt līdz 10 arābu valodā, un viņai ir tikai 2 gadi, kas ir brīnišķīgi.”