foto: Mark Cosgrove/News Images / MEGA / Vida Press
Prinča Džordža elegantais tērps satrauc fanus. Viņi pamana, ka kaut kā trūkst
Tēvs un dēls - princis Viljams ar vecāko dēlu princi Džordžu vēro kriketa spēli.
Slavenības
2023. gada 5. jūlijs, 10:55

Prinča Džordža elegantais tērps satrauc fanus. Viņi pamana, ka kaut kā trūkst

Jauns.lv

Kad princis Viljams ar vecāko dēlu bija devies vērot, kā Anglijas un Austrālijas komandas sacenšas kriketa mačā, skatītājiem radās tikai viens jautājums - kāpēc prinča Džordža tērpam kaut kā “pietrūkst”.

Britu karaliskās ģimenes fani pamanījuši, ka prinča Džordža tērpam “trūkst” kāda svarīga lieta, kad viņš kopā ar tēvu bija devies vērot kriketa turnīra “The Ashes” ceturtās dienas sacensības.

Princis Viljams ar dēlu princi Džordžu vēro kriketa spēli 2023. gada jūlijā

gallery icon

Princis Viljams sestdien uz spēli bija paņēmis līdzi savu vecāko dēlu princi Džordžu, lai abi klātienē noskatītos Anglijas un Austrālijas komandu otro pārbaudes spēli.

Kamēr abi nākamie Lielbritānijas karaļi cītīgi sekoja spēles laukumā notiekošajam, daži skatītāji komentējuši faktu, ka Velsas princis saulainajā dienā notiekošo spēli vērojis ar saulesbrillēm uz acīm, bet viņa deviņus gadus vecajam dēlam šis aksesuārs nav bijis sarūpēts. Par to vēsta “Birmingham Live”.

Velsas princis un princese ar vecākajiem bērniem vēro karaļa kronēšanai veltīto koncertu

gallery icon

Kāds vērīgs fans “tviterī” rakstīja: “Princim Džordžam ir vajadzīgas saulesbrilles, viņš miedz acis, saules gaisma ir pārāk spēcīga.”

Otrs komentēja: “Viņiem vajadzētu sagādāt princim Džordžam saulesbrilles”, bet trešais piebilda: “Princim Džordžam ir jānēsā saulesbrilles, tāpat kā tētim.”

Karalis Čārlzs III ar mazdēlu princi Džordžu

gallery icon

Citi izmantoja šo iespēju, lai papriecātos par jauko tēva un dēla brīdi. Kāds no soctīklu lietotājiem rakstīja: “Princi Džordž, saki savam tētim, ka tev vajag aizņemties viņa saulesbrilles, jo tu aizmirsi savējās. Lieliska bilde! Varu derēt, ka princis Luiss skaita dienas, līdz arī viņš varēs sākt piebiedroties.”

Karaliskajā ložā princis Viljams bija redzams zilganpelēkā žaketē, kas uzvilkta virs gaiši zila krekla. Viņa dēls bija ģērbies tumši zilā uzvalkā. Abi bija devuši priekšroku brīvam stilam, augšējās krekla pogas atstājot neaizpogātas.

Velsas princis un princese ar visiem trim bērniem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2023. gadā

gallery icon

Viņi redzēti kopā izbaudām spēli un pārrunājam maču, 41 gadu vecajam Viljamam vecākajam dēlam norādot uz vairākām spēles epizodēm.

Pāris bija aizrāvies ar spēles laukumā notiekošo, un dažkārt abiem bija vērojamas ļoti līdzīgas sejas izteiksmes.

Spēli apmeklēja arī britu premjerministrs Riši Sunaks, kurš sveica Viljamu karaliskajā ložā kopā ar ECB priekšsēdētāju Ričardu Tompsonu.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ar dēlu princi Džordžu vēro "Euro 2020" finālu

gallery icon

Arī Džordžs sasveicinājās ar premjerministru, bet pēc tam ķērās pie viņam sarūpētās picas šķēles, kamēr pieaugušie aprunājās.

Vēlāk nākamajiem karaļiem pievienojās britu aktieris un komiķis Stīvens Frajs.

Šķiet, ka Viljams un Džordžs ļoti interesējas par sportu. Dažu pēdējo gadu laikā abi kopā apmeklējuši vairākas futbola, regbija, tenisa un kriketa spēles.

Kembridžas hercogi ar dēlu princi Džordžu apmeklē futbola spēli 2021. gada jūnijā Londonā

gallery icon