Tad, lūk, no kā aktrise Kārtere mantojusi savu ekstravaganto ģērbšanās stilu. FOTO
Uzreiz var pateikt, kuras dāmas no šīs trijotnes ir mamma un meita! Helēna Bonema Kārtere (pa labi) ekstravaganto ģērbšanās stilu mantojusi no savas mammas Elēnas (pa kreisi).
Slavenības
2015. gada 19. marts, 16:32

Tad, lūk, no kā aktrise Kārtere mantojusi savu ekstravaganto ģērbšanās stilu. FOTO

Jauns.lv

Aktrise Helēna Bonema Kārtere (48) ir labi pazīstama ar savu neparasto ģērbšanās stilu. Izrādās viņa to mantojusi no mammas, kas arī mīl ģērbties atšķirīgi no vairuma ļaužu.

Helēna Bonema Kārtere, kura šobrīd šķiras no ilggadējā partnera Tima Bērtona, nesen redzēta Londonas ielās kopā ar savu mammu Elēnu Properi de Kalejonu. Pastaigā pa Notinghilas veikaliem abas dāmas līdzi bija ņēmušas arī Helēnas draudzeni britu komiķi Rūbiju Vaksu.

Helēna, kā ierasts, bija ģērbusies tumšās drānās. Pelēkajiem volānu svārkiem viņa bija pieskaņojusi melnu mēteli ar pagarinātu muguras daļu. Ap kaklu aplikusi kažokādas šalli, kājās uzvilkusi melnas pusgarās zeķes un apāvusi iecienītās kurpes ar zilajām zvaigznītēm. Apavi bija uz biezas platformas zoles. Helēnas mammas stiliņš bija līdzīgs. Arī cienījamo vecumu sasniegusī kundze bija izvēlējusies tumšos toņus. Viņa bija ģērbusies līdz potītēm garos pelēkos svārkos ar melnu mežģīni un plisējumu to lejasdaļā. Ap kaklu aplikusi kažokādas šalli, galvā uzlikusi zaļu kažokādas cepuri, bet kājās apāvusi melnas kurpes ar metāla sprādzi.

Helēnas mammas Elēnas dzīslās rit franču, spāņu un ebreju asinis. Viņa ir psihoterapeite un aizvadīto 30 gadu laikā bieži kopā ar slaveno meitu apmeklējusi dažādus sarkanā paklāja pasākumus. 2011. gadā, kad Helēna saņēma BAFTA balvu kā labākā otrā plāna aktrise par Karalienes Mātes atveidojumu filmā „Karaļa runa” („The King’s Speech”), viņa trofeju veltīja mammai. „Šī ir labākajām sievām – Karalienei Mātei un manai mammai. Ja mans tēvs vēl būtu dzīvs, viņš to noteikti viņai piešķirtu. Viņa bija vislabākā un atbalstošākā sieva, kādu vien var vēlēties.”

Helēnas tēvs, baņķieris Reimonds Bonems Kārters, nomira 2004. gadā. 1979. gadā viņam tika konstatēts smadzeņu audzējs. Pēc operācijas viņš palika paralizēts un daļēji akls.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press