foto: Vida Press, Instagram
Kima Kardašjana septiņus gadus vecajam dēlam uzdāvina zelta zobu un milzu ķēdi ar briljantiem
Kima Kardašjana ar dēlu Seintu.
Slavenības
2023. gada 21. jūnijs, 17:50

Kima Kardašjana septiņus gadus vecajam dēlam uzdāvina zelta zobu un milzu ķēdi ar briljantiem

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas jaunākā sociālajos tīklos publiskotā fotogrāfija likusi fanu domām dalīties.

Otrdien sabiedrības dāma un uzņēmēja Kima Kardašjana “Instagram” publiskojusi sava otrā bērna – dēla Seinta – fotogrāfiju.

Kima šobrīd uzturas Francijas galvaspilsētā, kur notiek Parīzes modes nedēļas pasākumi. Otrdien viņa apmeklējusi modes nama “Louis Vuitton” 2024. gada pavasara/vasaras vīriešu apģērbu kolekcijas skati.

Savos “Instagram” stāstos 42 gadus vecā amerikāņu mediju zvaigzne padalījusies ar smaidošu sava dēla Seinta (7) fotogrāfiju.

Atvase attēlā redzams ar briljantiem rotātu milzīgu zelta ķēdi ar viņa vārdu. Savukārt smaidošā zēna priekšzobus rotāja zoba zelta uzlika ar “Louis Vuitton” logotipu.

foto: Instagram
Septiņus gadus vecais zēns vienā zeltā un briljantos.

Attēls tapis par godu modes nedēļai un konkrētā modes nama skatei, taču Kimas fanu viedoklis par bildē redzamo dalās.

“Vai tā ir uzlika, vai kas tas tāds ir uz Seinta zobiem,” vietnē “Reddit” vaicā kāds fans. “Un arī tā kaklarota, ak-mans-dievs.”

Kāds cits soctīklu lietotājs secinājis: “Izskatās pēc “Louis Vuitton” logo, varbūt pielīmēts viņa zobiem.”

“Tā iespējams ir zobu rota,” rakstīja trešais.

Bet ceturtais bija sajūsmā: “Viņš ir burvīgs.”

Seints ir Kimas otrais bērns, kurš kopīgs ar bijušo vīru Kanji Vestu. Bijušie laulātie draugi ir vecāki arī Nortai (10), Čikāgai (5) un Psalmam (4).

Kima Kardašjana un viņas stilīgā ģimene

gallery icon

Kima Francijas modes galvaspilsētā atgriezās uz “Louis Vuitton” skati gandrīz septiņus gadus pēc tam, kad viņu Parīzes modes nedēļas laikā 2016. gadā aplaupīja bruņots laupītājs.

Parīzē aplaupīta sabiedrības dāma Kardašjana

Nemierīga nakts Francijas galvaspilsētā. Laupītāji Parīzes viesnīcā amerikāņu realitātes šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai nolaupījuši dārglietas miljoniem eiro vērtībā.

gallery icon

“Louis Vuitton” vīriešu apģērbu 2024. gada pavasara/vasaras skatē viņa sēdēja pirmajā rindā blakus dziedātājam un aktierim Džaredam Leto.

TV personība bija ģērbusies kamuflāžas raksta apspīlētā topiņā, kas atsedza labi trenēto vēderpresi. Tam viņa bija pieskaņojusi tādus pašus apspīlētus legingus. Kima sportisko apģērbu bija papildinājusi ar mākslīgās kažokādas gurnu somu, melnu mētelīti un augstpapēžu kurpēm.