foto: no privātā arhīva
Olga Rajecka atpūšas Vācijā, aktieris Gods apņem sievu - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Seriālu zvaigzne Kaspars Gods iestūrē laulības ostā.
Slavenības
2023. gada 20. jūnijs, 16:15

Olga Rajecka atpūšas Vācijā, aktieris Gods apņem sievu - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Olga Rajecka ar ģimeni bauda atrakcijas Vācijā

Dziedātāja Olga Rajecka ar ģimeni devusies baudīt brīvdienas uz Vācijas atpūtas un izklaides parku "Heide Park Resort", kurā adrenalīnu un emocijas var smelties, ne tikai izbraucot ar amerikāņu kalniņiem, bet arī dodoties piedzīvojumos uz tematiskajām Spoku mednieku, zombiju, pirātu un citām atrakcijām.

Hokejisti beidzot atpūšas!

Pēc grandiozām uzvarām nāk ļoti pelnīta atpūta! To steiguši baudīt Latvijas izlases hokejisti Oskars Batņa un Jānis Jaks.

Oskars savas brīvdienas izvēlējies pavadīt Polijā, dodoties uz "Sand Valley Golf Resort", savukārt Jānis nolēmis atpūsties Antaljā, Turcijā.

Seriālu zvaigzne Kaspars Gods iestūrē laulības ostā

Liepājas teātra aktieris, seriālu "Viss pa jaunam!", "Sarkanais mežs", "Saplēstā krūze" un "Uzticības persona" varonis Kaspars Gods otro reizi iestūrējis laulības ostā, par sievu apņemot savu ilggadējo draudzeni Gitu, kas pārgājusi vīra uzvārdā un nu dēvējama par Gitu Godu.

Laulības reģistrācija notikusi Jelgavas dzimtsarakstu nodaļā, Kaspars pie savā "Instagram" kontā ievietotās bildes veicis zīmīgu ierakstu no "Prāta vētras" dziesmas "Dzelzceļnieks": “Viss bija, kā agrāk, Bet varbūt, ne tā…”