foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Šakira noraida Žerāra Pikē lūgumu ļaut dēliem apmeklēt viņa brāļa kāzas
2016. gadā viņi bija laimīga ģimene. Šakira un Žerārs Pikē ar dēliem Milanu un Sašu.
Slavenības
2023. gada 14. jūnijs, 15:30

Šakira noraida Žerāra Pikē lūgumu ļaut dēliem apmeklēt viņa brāļa kāzas

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka kolumbiešu dziedātāja Šakira aizliegusi bijušajam partnerim spāņu futbolistam Žerāram Pikē vest dēlus Sašu un Milanu uz sava brāļa Marka Pikē kāzām.

Skaņdarba “Waka Waka” izpildītāja skaidri likusi saprast, ka neļaus saviem bērniem atrasties tuvumā Žerāra Pikē jaunajai draudzenei Klārai Čia Marti, raksta izdevums “Marca Magazine”.

foto: 305shock / BACKGRID/ Vida Press
Žerārs Pikē pavada laiku ar dēliem Maiami 2023. gada 29. aprīlī.

Tagad, kad bijušais “Barcelona” spēlētājs savas attiecības ar Klāru sociālajos medijos padarījis oficiālas, ir ļoti maz ticams, ka viņš uz brāļa kāzām dotos bez jaunās draudzenes līdzās.

Līdz ar to Šakira nav mierā ar domu, ka viņas bērni atradīsies zem viena jumta ar 24 gadus veco sabiedrisko attiecību studenti, ar kuru Pikē, kā zināms, krāpa popzvaigzni, vēl esot attiecībās ar populāro dziedātāju un savu bērnu māti. Tieši šī dēka kalpoja par iemeslu, lai Šakira un Žerārs Pikē izšķirtos.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

Citējot žurnālisti Lorēnu Vaskesu, izdevums raksta, ka sportists izteicis Šakirai lūgumu, taču viņa noraidījusi šo vēlmi pagarināt dēlu uzturēšanos Barselonā, kas pārsniegtu iepriekš saskaņoto laiku.

Žurnāliste norādījusi, ka Šakira bijusi nelokāma par savu lēmumu, lai gan Pikē piedāvājis šīs dienas kompensēt, kad bērni pavadīs laiku ar viņu Barselonā nākamajā mēnesī.

Šakira ar dēliem un Žerāra Pikē vecākiem 2016. gadā

Šakira ar dēliem un partnera vecākiem Žuanu Pikē un Monseratu Bernabo 2016. gadā Parīzē.

gallery icon

Saskaņā ar aizbildnības līgumu bērni paliks pie tēva līdz 2023. gada 19. jūnijam. Pikē lūdzis pagarināt uzturēšanos tikai par piecām dienām, taču Šakira atteikusi.

“Mēs bijām ļoti pārsteigti, ka viņa nelaida savus bērnus uz onkuļa kāzām,” rakstīja Vaskesa. “Loģiski būtu bijis, ja viņi ietu, bet Šakira to nav veicinājusi. Tas ir ļoti neglīti.”

Šakira ar dēliem Barselonas lidostā, gatava pārcelties uz dzīvi ASV. 2023. gada aprīlis

gallery icon