foto: Instagram
"Vai tad viņai nav 25?" Fani sajūsmā par 56 gadus vecās Selmas Haijekas lielisko figūru
Aktrise Selma Haijeka atpūtā uz jahtas.
Slavenības
2023. gada 14. jūnijs, 11:20

"Vai tad viņai nav 25?" Fani sajūsmā par 56 gadus vecās Selmas Haijekas lielisko figūru

Jauns.lv

Aktrise Selma Haijeka-Pino publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama bikini. Šo attēlu viņa parādījusi saviem sekotājiem "Instagram".

56 gadus vecā Selma Haijeka sociālajos tīklos ievietojusi attēlu, kas uzņemts jūras kruīza laikā. Fotogrāfijai viņa iepozējusi uz baltas jahtas, ģērbusies divdaļīgā peldkostīmā. Krūšturis ar kausiņiem un sānos sasienamas peldbiksītes akcentēja aktrises lielisko figūru, bet dūmakaini zilā krāsa izcēla viņas iedegumu.

“Dažiem cilvēkiem nepatīk pelēkas dienas, bet es uzskatu, ka ikkatra diena ir vērtīga. Mīliet savu nedēļu, lai ko tā nestu,” pie fotogrāfijas rakstīja aktrise.

Selmas Haijekas fani bija sajūsmā par viņas augumu peldkostīmā. “Supersieviete”, “Iemīlējies jūsos, kopš deviņdesmitajiem gadiem, kad mācījos skolā”, “Vai viņai nav 25 gadi?”, “Ļoti seksīga un skaista”, “Vispār neesat novecojusi, turpiniet tādā pašā garā,” – komentāros rakstīja interneta lietotāji.

No pludmales līdz vīnogu laukiem: Selmas Haijekas košā dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon

Selma savulaik atzinusi, ka nav liela sporta fane - viņai ne vienmēr ir laiks fiziskiem treniņiem saspringtā grafika dēļ, jo filmēšana var aizņemt pat 20 stundas no vietas.

Pilnvērtīgas nodarbības sporta zālē viņa var atļauties vidēji reizi nedēļā. Tāpēc aktrise iemācījusies pasīvi trenēt savu ķermeni. “Es strādāju ar sievieti Londonā, kura man iemācīja turēt savu ķermeni tā, lai muskuļi darbotos visu dienu,” atklāja Haijeka. “Tātad, pat tīrot zobus, jūs strādājat ar muskuļiem. Tā ir atjaunojošā joga. Viņa man iemācīja, kā tonizēt muskuļus, nesaspiežot tos.”

Holivudas zvaigznes Selmas Haijekas stils uz sarkanā paklāja

gallery icon

“Jūs tos atslābināt un koncentrējaties uz tām daļām, kuras vēlaties izmantot, bet nekad neiespringstat. Ja apzināsies savu ķermeni, būsi pārsteigti par efektu... Piemēram, kad tīru zobus, tad turu muguru taisni, bet elkoni plecu augstumā: tā trenējas stāja un bicepss. Vai, piemēram, kāpju pa kāpnēm ar muguru uz priekšu, lai uzlabotu koordināciju,” neparastajās prasmēs dalījās zvaigzne.

Uzturēt formu palīdz arī ikdienas pastaigas ar suņiem, kuru Selmai ir astoņi.

Aktrise Selmas Haijeka ar meitu Valentīnu Palomu

gallery icon