foto: no privātā arhīva
Lelde Ceriņa dikti gaida šīs vasaras dzimšanas dienas piedzīvojumu - lidojumu ar gaisa balonu
Lelde Ceriņa gaida šīs vasaras dzimšanas dienas piedzīvojumu
Slavenības
2023. gada 11. jūnijs, 06:33

Lelde Ceriņa dikti gaida šīs vasaras dzimšanas dienas piedzīvojumu - lidojumu ar gaisa balonu

Žurnāls "Kas Jauns"

TV raidījumu un pasākumu vadītāja un divu bērnu - Adeles (3) un Franča (1) - mamma Lelde Ceriņa (30) žurnālam "Kas Jauns" atklāj, ka viņas ģimenē vasaras ir ražīgākais darba laiks, tāpēc atpūtas ceļojumus plāno rudenī un ziemā. Tāpat ar nepacietību viņa gaida šīs vasaras lielāko piedzīvojumu - lidojumu ar gaisa balonu virs Rundāles pils.

“Ģimene, daba un piedzīvojumi! Vasara ir īstais laiks, lai dotos ekspedīcijā pa Latviju, jo mums ir paveicies ar brīnišķīgi skaistu zemi. Šogad mūsu plānos ir Vidzemes augstienes, precīzāk, Gaiziņkalna apkārtnes tuvāka izpēte. Noteikti pavadīsim vairākas naktis pie ainaviskā Kāla ezera, kur nākotnē esam iecerējuši attīstīt savu projektu,” intriģē Lelde.

Skaistākais pāris Latvijas šovbiznesā Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš

Skaistākais pāris Latvijas šovbiznesā Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš.

gallery icon

“Ļoti simpatizē, ka pēdējos gados arvien vairāk tiek attīstīts reģionālais tūrisms ar dizainiskām naktsmītnēm, pastaigu takām un izklaides iespējām. Tāpat kultūras pasākumi ar brīvdabas izrādēm un koncertiem būs lielisks iemesls nepalikt mājās. Šīs vasaras lielākais piedzīvojums solās būt lidojums ar gaisa balonu virs Rundāles pils. Esmu to ieplānojusi ap vasaras saulgriežiem, kad ir mana dzimšanas diena.”

Leldes un Aivja Ceriņu medusmēnesis Filipīnās

Leldes un Aivja Ceriņu medusmēnesis Filipīnās

gallery icon

Televīzijas raidījumu vadītājiem vasaras ir atvaļinājumu laiks, bet Ceriņu ģimenei arī vasaras grafiks ir darbiem piesātināts: “Vasara mūsu ģimenē ir viena no aktīvākajām darba sezonām, Aivis (Leldes dzīvesbiedrs, TV raidījumu un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš – KJ) katru nedēļu kļūst par ceremonijmeistaru kādās kāzās, kā arī mums šķiet ļoti svarīgi noķert to salīdzinoši īso, bet ļoti skaisto ziedēšanas laiku šeit pat mājās! Ceļojumus atstājam vairāk drēgnajam rudens un ziemas periodam. Tuvākais sapnis ir doties uz Islandi, bet turp noteikti lidotu bez bērniem, jo klimatiskie apstākļi varētu būt nedaudz par skarbu.”

foto: no privātā arhīva (Anda Upmale)

Neraugoties uz darba pienākumiem un aktīvo dzīvesveidu, TV raidījumu vadītāja allaž ir lieliskā formā un dzīvespriecīga. Vaicāta, kāds ir viņas labā noskaņojuma un izskata noslēpums, Lelde stāsta: “Divi pavisam maziņi bērni liek katru dienu mosties un atrast dzīvesprieku mazos ikdienas sīkumos! Uzlādes avots noteikti ir tikšanās ar sev mīļiem domubiedriem un draugiem, kā arī es ļoti daudz klausos klasisko mūziku vai dodos uz operu, ko kā mīļu tradīciju man no bērnības ir ieaudzinājusi omīte. Kā jau daudziem, ikdiena mēdz būt ļoti intensīva un pārsātināta ar darāmajiem darbiem, tāpēc, lai atslābinātos un atkal sazemētos, kā brīnišķīgu terapiju sev esmu atklājusi gongu ceremoniju un skaņu meditāciju.”

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Vasarā apritēs pieci gadi, kopš Aivis un Lelde ir precēts pāris.

Vasarā apritēs pieci gadi, kopš Aivis un Lelde ir precēts pāris. “Nekad neesmu šaubījusies par mūsu attiecību dzīvotspēju un segumu, bet uz laulībām vairāk skatos kā uz juridisku nepieciešamību un iespēju skaistiem svētkiem. Laulības attiecību kvalitāti nemaina, toties bērnu ienākšana apgriež tās kājām gaisā,” tā nesen intervijā žurnālam "OK!" sacīja Lelde.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns!"