Dejošanas šovu spiesta pamest Lieckalniņa; Greifāne savukārt saņem žūrijas aplausus
Liene Greifāne un Viktors Haritonovs, izpildot džaivu, bija vienkārši lieliski. Pirmo reizi šā šova vēsturē visi trīs žūrijas pārstāvji šķiedās ar atzīmēm un salika 9.
2015. gada 22. marts, 20:05

Dejošanas šovu spiesta pamest Lieckalniņa; Greifāne savukārt saņem žūrijas aplausus

Jauns.lv

TV šova "Dejo ar zvaigzni" piektajā raidījumā pat bargais žūrijas pārstāvis Vladimirs Ponomarjovs pēc Lienes Greifānes un viņas partnera Viktora Haritonova izdejotā džaiva atzina, ka pirmo reizi pamanījis - dejošanas šovā kāds arī dejo, un šovs ir sācies. Visi trīs žūrijas pārstāvji šim pārim lika 9 un aplaudēja.

Lai arī šķita, ka šovs šoreiz nevienam nebūs jāpamet, jo nedēļas vidū paši no šova izstājās pavārs Elmārs Tannis un viņa pāriniece Elza Pole, pasākuma veidotāji bija nepielūdzami un vājākajam pārim - Annai Lieckalniņai un Jānim Strēlniekam - no šova nācās atvadīties.

Kā zināms, Elmārs pagājušajā nedēļā guva kājas traumu un atteicās no dalības pasākumā, kur uzvarētāji balvā saņems 5000 eiro.

Par pāra izstāšanos no cīņas Elza paziņoja savā "Facebook" profilā trešdienas vakarā. Viņa pauda, ka Tannim ir trauma, kas liedz turpināt sacensties. Elza rakstīja: "Skumjas ziņas šodien - šova pozitīvais un smieklīgais pāris E&E savu dalību šovā “Dejo ar Zvaigzni” vairs neturpinās Elmāra kājas traumas dēļ! Paldies visiem par atbalstu, pozitīvo enerģiju, balsojumiem un labajiem vārdiem! Novēlam visiem šova dalībniekiem veiksmi turpmākajās nedēļās un tiekamies tiešraidēs Svētdienās! Elmār- Tu biji mans labākais skolnieks ever!"

Tikmēr deju šovā cīņu par uzvaru no 11 pāriem turpina seši – aktieris Gints Grāvelis un Liene Tarane, dziedātāja Liene Greifāne un Viktors Haritonovs, finanšu analītiķis Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska, aktrise Evija Skulte un Raimonds Andersons, smukulīte Diāna Kubasova un Kārlis Kemlers, kā arī uzņēmēja Svetlana Loeva un Mārtiņš Kagainis.

Bez Taņņa pāra, kuri paši izstājās, šovā izbalsoti žurnālists Ansis Pūpols un Lesia Bogačova, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un Marta Kalēja, kā arī bijusi TV dīva Anna Lieckalniņa un Jānis Strēlnieks.

TV šovā žūrijas lomā iejutušies baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks. Savukārt šova vadītāju lomā itin neveiksmīgi cenšas iejusties aktieris Jānis Āmanis un stila eksperte un dzejniece Maija Silova.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, publicitātes