foto: Publicitātes foto
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - leģendāro draugu atkalsatikšanās, mūsdienīgs seriāls un piedzīvojumu komēdija
Kadrs no seriāla "Elks".
TV
2023. gada 8. jūnijs, 18:10

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - leģendāro draugu atkalsatikšanās, mūsdienīgs seriāls un piedzīvojumu komēdija

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties īpašu raidījumu "Draugi: salidojums", seriālu "Elks" un kriminālkomēdiju "Mafia Mamma".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņi satiekas atkal!

Seši draugi, ko zina visa pasaule, tiekas īpašā reizē.

"Draugi: salidojums" ("Friends: The Reunion") ir kulta seriāla "Draugi" aktieru vienīgā īpašā atkalsatikšanās, kur viņi svinēs leģendāro seriālu un runās par neatkārtojamām atmiņām, nekontrolējami smiesies, raudās prieka asaras un pie viņiem viesosies arī ļoti īpaši viesi.

Atkal redzēt aktierus, kas atveidoja Moniku, Reičelu, Fēbi, Rosu, Džoiju un Čendleru, var "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Atgriezties virsotnē

"Elks" ("The Idol") ir amerikāņu drāmas seriāls ar Liliju Rouzu Depu un mūzikas zvaigzni The Weeknd galvenajās lomās.

Džoslina apņēmusies atgūt savu amerikāņu lieliskākās un seksīgākās popzvaigznes statusu. Viņas kaisli atkal uzkurbulē Tedross, naktskluba vadītājs ar nelikumīgu pagātni. Vai viņas romantiskā atmoda sagādās īpaši baudāmus piedzīvojumus vai novedīs viņu vēl nepieredzētos dvēseles moku kambaros? To lūkojiet "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

"Mafia Mamma"

Nevari izbēgt no sava likteņa – ja tev lemts kļūt par mafijas galvu, tad tā arī būs!

Mājsaimniecei Kristinai viss ir apnicis, viņai nepieciešama atpūta no savas nožēlojamās dzīves. Viņas priekšnieks ir seksists un kretīns. Viņa nesen pieķēra savu mīļoto vīru nodarbojamies ar seksu virtuvē ar skaistu dziedātāju. Un, kad viss kļūst arvien sliktāk, liktenis sūta Kristinai zīmi – vectēvu, ko viņa nekad nav redzējusi. Vectēvs ir aizgājis mūžībā, un viņa pēkšņi kļuvusi par bagātāko itāļu mafijas galvas mantinieci.

Komēdiju "Mafia Mamma" skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās