Slavenības
2023. gada 1. jūnijs, 06:30

Kaspars Kambala uzdāvina sievai jaunas krūtis. "Tagad izskatos kā pieaugušo filmzvaigzne!” lepojas Olga

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

"Tagad izskatos kā pieaugušo filmzvaigzne – tik skaistas formas krūtis man ir!" lepojas bijušā basketbolista Kaspara Kambalas sieva Olga, kura Turcijā veikusi vairākas plastiskās operācijas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kaut arī kanāla "STV Pirmā!" šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Olga Kambala vēl gada sākumā izteicās, ka savā vecumā ļoti labi izskatoties, neilgi pēc tam viņa tomēr uzlaboja gan deguna, gan krūšu formu. Plastiskās operācijas notika aprīļa beigās, nevienam Olga par tām nestāstīja, un tikai tagad viņa ekskluzīvi žurnālam "Kas Jauns" bijusi gatava dalīties ar savu jauno izskatu.

Ļoti apmierināta

“To, ka izdarīju šīs operācijas, no visiem slēpu, bet tagad esmu ļoti skaista, un vairs nav iemesla slēpties,” teic Olga, un uz jautājumu, kāpēc tad gūlusies zem ķirurga skalpeļa, vai tad pirms tam nebija pietiekami skaista, smejas: “Biju mazliet novecojusi!”

Viņa Turcijā uzreiz veica divas operācijas. “Pielaboju mazdrusciņ degunu un nomainīju krūšu implantus. Arī iepriekšējiem nebija nekādas vainas, taču kopš tās operācijas bija pagājuši jau desmit gadi, implanti novecojuši, plastiskās operācijas arī pa šo laiku attīstījušās, tāpēc nolēmu ielikt citas formas implantus. Man tagad ir fantastiski skaistas krūtis. Jā, implanti pēc izmēra ir lielāki nekā iepriekšējie, taču ārēji to nevar pamanīt. Nu man ir apaļākas krūtis, mazliet lielākas, paceltas uz augšu un mazāki krūšu gali. Gluži kā pieaugušo filmu zvaigznēm,” atklāti teic Olga Kambala un piebilst: “Ar savu jauno izskatu esmu ļoti, ļoti apmierināta!”

Uz operāciju mudināja vīrs

Olga stāsta, ka šo viņas soli vīrs Kaspars atbalstīja. “Divus gadus viņam par to runāju, līdz Kaspars pateica, ka saprot, cik man tas ir svarīgi, un teica, lai lidojot uz Turciju. Patiesībā šī bija viņa dāvana manā dzimšanas dienā,” skaidro Olga, kura nesen tapa 41 gadu veca.

Kambalu pāra kāzas pieczvaigžņu viesnīcā "Baltic Beach Hotel"

gallery icon
122

Olga operācijas veikusi lielā klīnikā Stambulā, kurp devusies no Latīņamerikas, kur vairākus mēnešus kopā ar Kasparu atpūtās. “Lidoju viena no Čīles uz Kolumbiju, tad cauri Peru uz Turciju. Stambulas lidostā mani sagaidīja slimnīcas personāls, un jau nākamajā dienā notika operācija. Interesanti, ka ķirurgs mani pirms tam pat nebija redzējis. Kad Latvijā veicu deguna operāciju, man pie daktera bija vairākas konsultācijas, bet šajā klīnikā man uztaisīja analīzes, uzvilka operācijas halātu, parunājos ar anesteziologu, un tikai tad ieradās ārsts: “Nu, čau! Kādu degunu tu gribi? Vai tev ir kāda fotogrāfiju, kādu gribētu?” Protams, nekādas fotogrāfijas nebija. “Labi, nekas! Tu tāda dusmīga izskaties, un es tevi uztaisīšu mazliet maigāku,” noteica ārsts, un pēc pāris stundām pamodos jau kā princese,” stāsta Olga.

Viņa uzsver, ka Stambula ir plastisko operāciju Meka, viss noticis augstā, profesionālā līmenī, turklāt uz pusi lētāk nekā Latvijā. “Man nekas nesāpēja, un jau pēc dienas varēju doties ārā no slimnīcas. Gāju uz lielo tirgu iepirkties –  ar visiem plāksteriem uz deguna, un pretimnācēji mani apsveica! Jo Turcijā plastiskās operācijas ir ļoti prestižas, it sevišķi rinoplastika ir viena no vispopulārākajām. Bet, kad pēc četrām dienām atgriezos klīnikā, lai noņemtu apsējus, dakteris iedeva izziņu lidostas kontrolei, ka tā esmu es, un pateica, lai pasveicinot savu vīru – viņu joprojām Stambulā basketbola fani atceras, ciena un mīl! Varbūt tāpēc mani tajā klīnikā tā apčubināja – kā viņu basketbola komandas bijušās zvaigznes sievu?” noteic Olga Kambala un uz jautājumu, kā tad pašam Kasparam patīk sievas jaunais izskats, atbild: “Protams, ka patīk! Viņš tagad saka: “Tu mana lellīte!””

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Olgas Kambalas erotiskā fotosesija

Sportista Kaspara Kambalas sievas fitnesa entuziastes Olgas Kambalas erotiskā fotosesija.

gallery icon
6

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!